aybars ay

kodumun karaktersizleri layk almak için yazıyor
şunlara layk atın da s. olup gitsinler
analarına mı küfür istiyorlar anlamadım

Bu sabah Aybars ile biraz takıldık ama hava çok sıcak olduğu için dışarda gezmeyelim, bize gidelim dedi..
Beni pek evine çağırmadığı için heyecanlanmıştım. Evi alaaddin tepesinin en üstüne kurulmuş 3 katlı bir aile apartmanıydı.
Giriş katında babaannesi ile dedesi oturuyordu, dedesinin ismi gerçekten de Arjdardı ve masmavi gözleri vardı.
2. Kata çıktığımızda burada kim yaşıyor dedim? Güvercinlerim var dedi. Her oda da yemler ve yuvalar vardı. Eğer evlenirsem burada ben yaşayacağım dedi.

3. Katta babası ve annesi yaşıyordu. Eve girince doğru odasına gittik yerde slim kasa ps3 açıktı ve masada ise tüplü bir tv vardı. Bu açık kalmış ya diye içten içe mırıldandı. Anneeee diye bağırdı, duvarında dev gibi ümit karan posteri vardı.

Annesi gelince lucescununda giydiği kırmızı 3 yıldızlı tshirtünü sordu. Annesi kirli sepetine atmıştım getireyim mi dedi? Neyse ben mor keita formamı giyerim dedi.

Bende wc yi sordum o sırada babası beni koridorda yakalayıp. Aybars için endişelendiğini söyledi. Bende hayır o çok sağlıklı bir erkek forumdaki herkese kök söktürüyor dedim.

Forum, lenin falan bana masal anlatma, sperm kalitesinden bahset bana bir torun verebilecek mi dedi? Bende tabiki verirr derken keita formasıyla Aybars çıkak geldi bahse girerim senden iyi durumdayımdır dedi.
Babası yumruğunu sıkıp ne diyorsun lann sen dedi. Bende aralarına girdim bunu anlamanın bir yolu var gidip test edelim dedim.
İkisinde kabul hadi şurdaki selçuklu hastanesine gidip test edelim. Aybars, baba ben civicin anahtarını alıp hemen geliyorum dedi. Kapıda aybarsı beklerken giriş katından nine seslendi guzum nereye gidiyorsanız bu herifi de alın, sıkıldı evde dura dura dedi. Uzanıp elini öptüm, hadi ajdar dede sende gel dedim.
4 dümüz bindik civice selcukluya gittik. Derdimizi anlattık sperm testi yapmak istiyoruz dedik. Hepimize birer steril sperm kabı verdiler. 4 dümüzde gerekli örnekleri verdik ve beklemeye koyulduk sonuçlar aşağıdaki gibiydi...

Ajdar dede: %15
Doruk Ata: %4
Aybars babası: %14
Aybars : %99.99

Sonuçlar hayret vericiydi, hepimiz göz yaşları içinde Aybarsa sarıldık çünkü evlenirse çocuk sahibi olabilecekti. Mutluluk verici bir andı, eminim forumda bu kadar iyi sperm kalitesine sahip başka bir üye yoktur.

1784668330539.webp

Geri
Üst Alt