aybars ay

Aybars ailenin tek çocuğu olduğu için el bebek, gül bebek büyütülmüş. Babası ne kötü söz söylemiş nede bir fiske vurmuşluğu var fanusta yetişmiş resmen.

Hayatında spor dahi yapmadığı için fiziksel anlamda keyfi olarak bile bile zorluk yaşamamış biri. Neyse dişi ağrıyormuş, dedi annemle babamın işi var sen gelir misin? Beni yalnız bırakma ilk kez gideceğim 20likler sıkıyor çekilmesi lazım.

Nasıl lan dedim. Baktım dişleri bembeyazz nefeesi çilekli puding gibi kokuyor. Hayretler içinde kaldım peki gelirim dedi.

Girdik dişçiye ama dişçi 53 yaşında 1.77 boyunca 60 kilo civarı bir kadın. Aybars erkek doktor yok muydu dedi. Kadında bunu duydu biraz kızdı biz neyiz doktor değil miyiz diye?
Neyse röntgeniydi falan uyuşturdu, yalnız az mı uyuşturduysa Aybars ağzı açık, dur mur acıyor yapıyor. Dişçi şimdi iğne tesir eder dedi ama devam ediyor.

Aybars hayatında fiske yememiş tabi acı nedir bilmiyor ki. Dişçi asıldıkça aybars hem ağlıyor hemde penisi sertleşiyor. Meğer çok korunaklı büyüdüğü için acı, aşağılanma bunu azdırıyormuş. Zengin hastalığı gibi birşey..
Doktor da kızdı ya başta erkek doktor soruyordun yokse sen erkek değil miydin? diyor aybarsa. Ama aybars her hakarettte 5 cm atıyor. Sonunda dimdik oldu diş çekilince bir anda koltuğa yığıldı.
Gelmişken öbürünü de çekelim dedi.
Artık dişi ağrımasa bile ücreti karşılığı o kadına kölelik yapıyor.

Geri
Üst Alt