- 17 Aralık 2008
- 33.898
- 27.055
- 3.013
Şu makat bir bize nasip olmadı.
diyebilir miyiz üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu makat bir bize nasip olmadı.
?mükerrer
diyebilir miyiz üstat
Eve geldim dostum şimdi derdin nedir anlat
keramettin admine yazdım ben zaten bakalım ne olacakEve geldim dostum şimdi derdin nedir anlat
Tamam dostum o zaman onu bekleyelımkeramettin admine yazdım ben zaten bakalım ne olacak
kaldır şunu tatava yapmaTamam dostum o zaman onu bekleyelım
keramettin nöbette takılıyor gelsin şuraya biraz halini görsün aybarsınBilmeyenler için Keramettin admin konya ziyareti sırasında bir akide şekeri dükkanına giriyor. Orada Aybarsı bulup keşfedip foruma getiriyor. Hatta 20 euroda bahşiş veriyor bakıyor Aybars uslu bir çocuk ona transfer nöbetinde durmayı ve haber konusu falan açmayı öğretiyor.
Aybarsın eski mesajlarına bakarsanız Keramettine amca dediğini bile görebilirsiniz. Tıpkı behlül gibi yoldan çıkıyor. Normalde Keramettin admin asla özel mesajları okumaz ama Aybarsı yeğeni gibi sevdiği için bakayım diyor. O zamanlar forumda Doğu Alkan diye üye vardı, belki hala vardı onunda bel altı mesajlarını görünce çılgına dönüyor. Doğuyla sağlam tartışıyorlar ama doğu bana laf söyleyince git yeğenine terbiye verde millete yavşamasın demiş.
Keramettin onu mod bile yapıyor o dönem ama Aybars aynı anda 20 üyeyle figirdeşmeye davam ediyor. Keramettine ben senin gibi sıkıcı biri olmak istemiyorum. Smod hatta admin bunlar boş şeylerr. Sen hiç eğlenceli biri değilsin deyince Keramettin admin modluğunu alıp onu kaderiyle başbaşa bırakıyor. Şu aralar forumu salmasının başlıca sebebi de bu ajdar denen adamdır.
yav az sus küfür ettirecen kendineEle ayaga düşüp maskara olmuştur
Gercekler acıdıryav az sus küfür ettirecen kendine