ayberk çetin'in kuş olma ihtimali

Tarafıma yapılmış paralel algı operasyonuna binaen bu başlık beni derinden üzmüştür. Badem denilen kişinin beni yıpratma,aramıza nifak sokma, Fenerbahçe'nin rezilliğini gözler önüne sermemi engelleme,üzerimden prim sağlama düşüncesini, yıllardır üye olduğum forumdan muhtemelen beni takip edip,bana sinir olup, avatarımı çalarak aramızda infial yaratması hedefi muhtemeldir.

Buradan Badem gözlü arkadaşa sesleniyorum : Kurbağılıdere'den atlamayacağım,daha çok beklersin. Takımının hırsızlığını benimseyerek avatar hırsızlığı yapmana şaşırmasam da Targutay renkdaşımın bunu konu yapmasına,ki üzüldüğümü belirtmek isterim, sebebiyet vermen neticesinde seni Kadıköy'de bulduğum an tüylerini yolmak artık benim için kaçınılmaz bir görev olmuştur.Tüyü yolunmuş bir kanarya olarak Kurbalıdere'de kurbağalarla viyaklamanı arabama korna sesi yaparak, kaçak stadınızın önünden geçerken çalacağıma emin olabilirsin Badem.

Tarafıma yapılmış paralel algı operasyonuna binaen bu başlık beni derinden üzmüştür. Badem denilen kişinin beni yıpratma,aramıza nifak sokma, Fenerbahçe'nin rezilliğini gözler önüne sermemi engelleme,üzerimden prim sağlama düşüncesini, yıllardır üye olduğum forumdan muhtemelen beni takip edip,bana sinir olup, avatarımı çalarak aramızda infial yaratması hedefi muhtemeldir.

Buradan Badem gözlü arkadaşa sesleniyorum : Kurbağılıdere'den atlamayacağım,daha çok beklersin. Takımının hırsızlığını benimseyerek avatar hırsızlığı yapmana şaşırmasam da Targutay renkdaşımın bunu konu yapmasına,ki üzüldüğümü belirtmek isterim, sebebiyet vermen neticesinde seni Kadıköy'de bulduğum an tüylerini yolmak artık benim için kaçınılmaz bir görev olmuştur.Tüyü yolunmuş bir kanarya olarak Kurbalıdere'de kurbağalarla viyaklamanı arabama korna sesi yaparak, kaçak stadınızın önünden geçerken çalacağıma emin olabilirsin Badem.

Yaa abi bırak işte, maske düştü. :asd22:

Targutay renkdaşımın bunu konu yapmasına,ki üzüldüğümü belirtmek isterim

Targutay'in forumda kim kus olabilir sorusuna muhtemel cevabi.

fTTBLia.gif

daha nasıl nickler var orda,sadece bir çırpıda,bakmadan hatırladıklarımı söyleyeyim sana:bostikfb :D budem :D fener31 (bu gerizekalı her başlık altında alakalı alakasız sokim 6s ye yazıyor ahaha) 6sninkabusu diye biri var bu da o kafadan,çetin76 hele tam bir gerizekalı(ciddi anlamda söylüyorum yazdıklarını okusanız 3 yaşında çocuğun kuracağı basitlikte cümleleri var,orda bile süper tespitlerin var çetin bey diye dalga geçiyorlar).Maç günlerimizde yan sekmede hep bu angutların sitesi açık oluyor komedi yemin ediyorum

Ayberk Çetin'e düzenlenen bu komployu şiddetle kınıyoruz :D

Ayber abi avatara artık sadece mathildayı koy bakalım badem de öyle avatarı değiştirirse kesin Ayber abi sensindir

peki antu forumunda kedi* olma ihtimalini hiç düşündün mü?

*onların deyimi ile.

12 Numara'ya bir ara operasyon yapacaktık buradan 3 Temmuz sonrası. Ne günlerdi yahu,katılan var mıydı buraya ? :D Ama yakalamışlardı,ihraç etmişlerdi. Hemen de gaza geliyorlar arkadaş bunlar "bravo renkdaş" "darağacında olsak da çınarlık Fenerbahçe".Sanırım oradan kin besleyip takip etmişler :D Ev önünde sarı lacivert formalar da çoğaldı hayırdır diyeyim bir dışarı çıkayım bakayım :D Zira o renkleri gördüğüm an Pazar keyfim yerle bir oldu.

Ayberk Çetin porsuktur, kuş olma ihtimali yoktur. :D

ahahaha başlığı görünce istemsiz güldüm :D

Konu güncelmiş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt