Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Çok mu merak ettin?Senin kuşun küçük mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok mu merak ettin?Senin kuşun küçük mü?
Forumun kuş boyunu ölçüyorum.Çok mu merak ettin?
Allah kolaylık versin. Yorucu olsa gerek.Forumun kuş boyunu ölçüyorum.
Forumun kuş boyunu ölçüyorum.
Tarafıma yapılmış paralel algı operasyonuna binaen bu başlık beni derinden üzmüştür. Badem denilen kişinin beni yıpratma,aramıza nifak sokma, Fenerbahçe'nin rezilliğini gözler önüne sermemi engelleme,üzerimden prim sağlama düşüncesini, yıllardır üye olduğum forumdan muhtemelen beni takip edip,bana sinir olup, avatarımı çalarak aramızda infial yaratması hedefi muhtemeldir.
Buradan Badem gözlü arkadaşa sesleniyorum : Kurbağılıdere'den atlamayacağım,daha çok beklersin. Takımının hırsızlığını benimseyerek avatar hırsızlığı yapmana şaşırmasam da Targutay renkdaşımın bunu konu yapmasına,ki üzüldüğümü belirtmek isterim, sebebiyet vermen neticesinde seni Kadıköy'de bulduğum an tüylerini yolmak artık benim için kaçınılmaz bir görev olmuştur.Tüyü yolunmuş bir kanarya olarak Kurbalıdere'de kurbağalarla viyaklamanı arabama korna sesi yaparak, kaçak stadınızın önünden geçerken çalacağıma emin olabilirsin Badem.
Allah kolaylık versin. Yorucu olsa gerek.
Targutay renkdaşımın bunu konu yapmasına,ki üzüldüğümü belirtmek isterim
daha nasıl nickler var orda,sadece bir çırpıda,bakmadan hatırladıklarımı söyleyeyim sana:bostikfbBadem ne ya![]()

Seninki.Kim önde?