- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.323
- 5.998
masaya serelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artık! 2015 mayısında böyle bir konu açıldı ve bir sene boyunca benim haberim olmadı öyle mi? Yazıklar olsun sana @Ozan Tokgöz![]()
Konuya gelecek olursak kesinlikle @Ayberk Çetin'in kuş olabilme ihtimali benim de birkaç kez aklıma geldi. @Mehmet Arslaner hatırlar mısın avatarını Metin Oktay yaptığın gün nasıl olmuş diye sorduğunda sana keçiboynuzu özü tavsiye edip seni wok tava mevzusu üzerinden kafaya almıştı. O gün ciddi kuşku duymuştuk lakin belli etmemiştik. Bu mevzuların üzerine bir de mani ile mevzuyu karambole getirmiş ve dikkatimizi dağıtıp şüphelerimizi savuşturmuştu.
Hayır her şeyi geçtim o maniler nedir öyle yav? Senelerdir ömür törpüsü gibi canıma okudu kerkenez de yine sabırlı adamım fazla ses etmiyorum. Bir kere o başyapıt! seviyesindeki manileri yazabilecek kafaya ulaşabilmek için ya son saniyelerde 2-3 kez şampiyonluk kaybetmiş olması ya da 3 temmuz travmasını yaşamış olması lazım. Ben mevcut vaziyeti başka türlü izah edemiyorum. Madem mevzusu açıldı eteğimdeki taşları dökeyim dedim. Şimdi onlar düşünsün...
Ayberk ağebeyin yazdığı mesajların zeka seviyesine ulaşabilecek kuş familyasından birisi olabileciği zaten bilime aykırıdır. Adamlar kulüp olarak bizi taklit etmelerine alışmıştık ama profil resimlerini bile içimizden seçmeleri
Yalnız konu yeni sanmıştım ama bayağı önce açılmış, hayret nasıl görmemişiz...
İçimizde bir köstebek olabilir.Beni yıldıracaklarını sanıyor kanaryalar lakin Hitchcock'ın Kuşlar filminden korkmamış adamız.Telef edilmeye hazır olsunlar.
Ülkerspor'un "Nikolas Batum'u alacağız" şeklinde beyanatları neticesinde ben "Hadi ordan antu, nah alırsınız Batum'u" şeklinde sloganlaştırmam bazılarına çok dokunmuş olacak ki Batum Türkçe'ye o şekilde evrildi.Neden Badem ? İzah eder misiniz ?
Ülkerspor'un "Nikolas Batum'u alacağız" şeklinde beyanatları neticesinde ben "Hadi ordan antu, nah alırsınız Batum'u" şeklinde sloganlaştırmam bazılarına çok dokunmuş olacak ki Batum Türkçe'ye o şekilde evrildi.