ayça ayşin turan

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
images

Ad Soyad: Ayça Ayşin Turan
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1992
Doğum Yeri: Sinop
Boy: 1.67m
Instagram: Login • Instagram
Twitter: https://mobile.twitter.com/aycaaysinturan

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992'de Sinop'ta doğdu. İki taraftan da Karadenizli olan Turan'ın babası Kastamonulu, annesi ise Sinopludur. Turan, babasının Tunuslu olduğuna dair iddiaları da verdiği bir röportajda "Biz ailece Karadenizliyiz. Anne tarafım da Selanik göçmenidir." diyerek reddetmiştir. Çocukluğundan beri oyunculuğa özel ilgisi bulunan Turan, kariyerine popüler Türk dizileriyle başladı.

İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam ederken ilk ekran önü deneyimine ‘Dinle Sevgili’ adlı diziyle başlayan Ayça Ayşin Turan, ekran önündeki yolculuğuna ‘Karagül’ dizisindeki Ada karakteriyle devam etti.
‘Sevimli Tehlikeli’ filminde Zeliş karakteriyle rol alan Ayça Ayşin Turan, başrolünü üstlendiği ‘Meryem’ dizisinin ardından; Netflix’in ilk Türk orijinal yapımı olan ‘Hakan Muhafız’da Leyla rolünü canlandırdı.

2019’da İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun olan Ayça Ayşin Turan, şu anda İstanbul Üniversitesi Temel Adalet bölümünde ikinci anadal eğitimini yapmaktadır.
Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği; yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı ‘Zemheri’ de, Firuze karakteriyle ekranlara dönen Turan; dizide zeki, adaletli, savaşçı, hassas, merhametli, hakkını savunan ve adalet peşinde koşan güçlü bir kadını canlandırıyor.

Ayça Ayşin Turan’ın Oynadığı Diziler
Zemheri / Firuze / 2020 –
Hakan Muhafız / Leyla / 2019
Meryem / Meryem Akça / 2017
Altınsoylar / Burcu / 2016
Karagül / Ada / 2014
Dinle Sevgili / Gülfem / 2011

Ayça Ayşin Turan’ın Oynadığı Filmler
Sevimli Tehlike / Zeliş / 2015

images

images

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler kusura bakmayında bunu beğenipte IMG_0019.webp bu kadına çirkin diyenleri anlamıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_9783.webp
    IMG_9783.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 34

Konusunu açtım diye bi ağzıma sı.madığınız kalmıştı.

Bence güzel değil ama renktaş..

beğenmedim ama günah dolu bir gece geçirmek isterse eğer reddetmem.

Anlaşıldı seçime kadar konular bu tipte olacak

Geri
Üst Alt