Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.049
- 17.941
- 2.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baslıgı degistiren neden degistridi
Bende elestiriyorum. Yanlis anladin. Benim tepkim, Terimci olup, onu hic elestirip, savunmak icin herseyi söyleyen, is elestirmeye gelince, tek kelime etmeyen kisilere. Aysali bende elestiriyorum. TDlere transfer yaptirilmaz. Bayern Real yaptirmiyor. Her 6 ayda bir kanat isteyen TDnin her istediği alinmaz. Hajrovic kacti? Neden kacti? Cünkü Aysal tdnin her istediği oyuncuyu aldi. Sampiyon takima 30 milyon dolar harcadik. TDmiz devre arasinda 3 oyuncu daha istedi. Sneijder ve Drogba alindi. Sampiyon takim üzerine 30 milyon dolar para harcayan takimin sampiyon olmak icin Drogba ve Sneijdere ihtiyaci olmamasi gerekiyordu. Avrupada olsa, sen ne yapiyorsun, daha 6 ay önce 30 milyon dolar harcadik derlerdi. Sonra Chedjoular Brumalar vs. Yahu Bayern, Real oyuncu satmadan transfer yapamadi bu sene. Zaten trübün geliri yok. 28 milyon euroluk trübün geliri harcanmis yillik. Hazirandan itibaren bize geldi. Yabanci sinirina önlem almayip, Sabriyi Baltayi ilk11e koyarsan, bench icin yerli yetersiz olursa Mancinide gelir yerli alir. Kadro siser. Ekstra harcama ortaya cikar. TDnin her istediği oyuncuyu alirsan, nakit akisinda sorun yasarsin. Hajrovic gibi kötü niyetli bir oyuncuda kacar. Burada sadece Aysal hatali degil.Aysal başkana sallamak için fenevli olmaya gerek yok, zaten yaptığı yanlışlarla elestirilmeyi sonuna kadar haketti başkan. Bırakın artık her elestireni fenerli yapmayi, konuşalım tartışalım lakin saygı da duyalim. Seçilecek Başkandan once kadro daha önemli su anda....