Aydın Karabulut'un Rotası Ya Florya Ya Kadıköy

Amrabatı niye gönderdik sorarım bende

Yetersiz oldugu icin. Ayrica Amrabat bir yabanci. Aydin Karabulut ile kiyaslaman cok yanlis bu acidan baktigimiz da. Ha ben olsam onceligi gurbetcilere veririm. Futbol zekalarindan tut disipline kadar adamlarda hersey var. Sahsen ben olsam Gokhan Inler - Serdar Tasci/Omer Toprak - Hakan Calhanoglu - Kaan Ayhan - Tolga Cigerci - Bilal Basakcioglu (galiba) - gibi isimlere yonelirdim. Bazilari gelmez ama bazilarini da alabiliriz. Parayi vereceksin abi. Devre arasi Salih ve Hajrovic yerine o paranin biraz ustune cikip Hakan'i alabilirdik. Simdi ise istesende alamazsin. Bakmayin yazdigima. Ornek bunlar. Baska isimlerde olur. Ama ne kadar gurbetci o kadar iyi.

Yetersiz oldugu icin. Ayrica Amrabat bir yabanci. Aydin Karabulut ile kiyaslaman cok yanlis.

Yabancı konusunda hak vermek zorundayım. Yetersiz ise buda öyledir.

Amrabat hata bir tık daha iyi bundan bence.

Ben bu transferi Galatasarayımıza yakıştıramam yerli olsa bile.

Ama salih dursun oldukdan sonra her şeyde beklenir.

bu arada başlık efsane florya samandıra eyvallahta florya kadıköy ne alaka

Yabancı konusunda hak vermek zorundayım. Yetersiz ise buda öyledir.

Amrabat hata bir tık daha iyi bundan bence.

Ben bu transferi Galatasarayımıza yakıştıramam yerli olsa bile.

Ama salih dursun oldukdan sonra her şeyde beklenir.

Yorumumu duzenledim az once. Bakin isterseniz.

Amrabatı niye gönderdik sorarım bende

Yerli ve 0 bonservisi var. Beğenmezsen 200 binlik fix tarifeyle gönderirsin zarar etmeden. Beğenirsen de rahatça kadroya alabilirsin, Amrabat gibi 8 milyonluk tribün çocuğu olmaz en azından.

Kanat oyuncusu alacaksan ileride basan, rakibin 11 kişi kapandığı, liginin büyük takımlarından birinden alacaksın. Yoksa sen tam takım hücumdayken top kaybettiğinde bom boş alanda düz koşu yapan adamlara ihtiyacımız yok.

Kanat oyuncusu alacaksan ileride basan, rakibin 11 kişi kapandığı, liginin büyük takımlarından birinden alacaksın. Yoksa sen tam takım hücumdayken top kaybettiğinde bom boş alanda düz koşu yapan adamlara ihtiyacımız yok.

Hepsine katiliyorum ama liginin büyük takimlarindan derken BJK, FB veya Trabzonu kastediyorsun herhalde. Onlardan da iyi oyuncu almak oldukca zor bizim icin.

Hele de Lucescu gibi bir eğiticiyle (İnşaalah!) birlikte çok farklı bir performans gösterebilir...Sol-sağ kanatlar ve solbek için iyi bir alternatif olacaktır...Bonservisi de elinde olduğu için en öncelikle istediğim bir isim durumunda...

Hepsine katiliyorum ama liginin büyük takimlarindan derken BJK, FB veya Trabzonu kastediyorsun herhalde. Onlardan da iyi oyuncu almak oldukca zor bizim icin.

Aslında STSL'yi kastedmiyordum. EPL, La Liga en kötü Ligue1'den alacaksın. Ama yıllardır kadro planlaması öyle acayip yapılıyor ki bir türlü kaliteli yabancı kanat oyuncusu izleme şansımız olmadı.

Yerli ve 0 bonservisi var. Beğenmezsen 200 binlik fix tarifeyle gönderirsin zarar etmeden. Beğenirsen de rahatça kadroya alabilirsin, Amrabat gibi 8 milyonluk tribün çocuğu olmaz en azından.

Bedavaysa bir şey demedim :DD

Antrenman oyuncusu olur hiç olmazsa en azından

O anlamda demiyorum yahu.. Yani Salih icin de aynisi söylendi ama durumu ortada. Yani sen söyledin demek istemedim. Baskalari tarafindan söylendi, isim kullanmak simdi dogru olmaz.

Yok katılmıyorum. Salih gerçekten yeteneksiz bir futbolcu bu gelmeden de belliydi. Ancak Aydın öyle değil kalitesini belli ediyor. Bu sezon Sivas maçlarını takip etsen bana hak verirdin.

Geri
Üst Alt