Ayhan Akman | Futbol Direktörü Yardımcısı

Bu ayhan akman kepazeliğine kimse ses çıkarmayacak mı koskoca Galatasarayda torpille topçu barındırılır mı ?

Cimriliğiyle meşhurmuş, sigara bile almazmış,

Allah Allah.
İnsan bari içtiği sigaranın pakedini taşır.

GscoKq5XAAAQpCV.webp

taraftar içinde eleştiri ile hadsizliği birbirine karıştıran insanlar var...

Muhatap almaması gerekir aynı hatayı emrecanda yapıyor.

Bize sezon boyunca arazi olup sezon sonu tebrikleri kabul etmeye çıkan idareciler değil sezon boyunca mevcut olup sezon sonu işini yapmaya arka kapıdan giden idareciler lazım

Ayhan Akman hangisi bilmiyorum bundan bağımsız yazdım ama taraftarla atışma işleri saçma

Şimdi bu Ayhan kulüpte görev almasa işler yürümeyecek mi?
Bu eski topçuları besleme işi sadece Galatasaray ile sınırlı değil.Hemen her kulüpte var.

Ayhan akman’a karsi gereksiz bir ön yargi var bence

Kulup te görev alan yüzlerce insan var,ayhan akman da o insanlardan biri

Erden timur’un yönetici oldugu dönem de ayni sekilde ayhan akman da görevdeydi

Herhangi bir is yapmadan maas bagladigimizi düsünen insanlar var,öyle olsa sizce erden timur buna izin verir mi

Fatih demireli de ayni,adamin bir görevi var ve medya da hic bir sekilde göz önünde degil

Üc sezondur Ayhan akman görev aliyor ve bir kez bile cikip konustugunu görmedim

Ne yanlisini gördü taraftar da bu kadar üstüne gidiliyor

Ayhan bu kulübün beş parasız dönemindeki en önemli 3 şampiyonluğunda yer aldı. İyi veya kötü hizmet etti. Torpil olayınada inanmıyorum zira Hamza da yollandı Efe'de sanki ilk 11 oynamıyor ya o da yetersiz bulunursa yollanır gider.

IMG_8984.webp

Şu süreçte eski oyuncu olarak Barış’ı iknada falan rol alamıyorsan ne işe yarıyorsun.

İlla eski oyuncu gelecekse aidiyet duyan biri olsun. Hasan Şaş falan çok daha iyi yürütürdü şu işi.

Maçlarda tribünde çok güzel heyecanlanıyor. Görevi bu arkadaşlar sakin.

Geri
Üst Alt