Ayhan Islıklandı

Cevap: Ayhan Islıklandı

sakin olmakda fayda var kardessss

Adam troll.

Gereğini yapıyor.

Burda en büyük suç Hagi'de.Daha önce de defalarca kez ıslıklanmış oyuncuyu neden seyirci önüne atıyosun.Hem formsuz hem 3-4 haftadır oynamıyor.Suçu taraftarda da aramayın.Suçlu belli.

Hayri bu başlıktaki konuşmalardan ceza almadı heralde dimi ?

Böylece Hayri son 1 ay içinde 55. kez ceza yemis oldu :asd:

ulan ayhanın ne suçu var diyen adam taş olur taş... sadecde bu maçla ilgili değil bu maçta da berbattı bundan önceki 57389 tane maçta da berbattı.... bu söylediklerime sarp balta barış serkan da dahil

olm ağır küfrettim ayhan'a ama ben de ıslıklamadım len,niye bilemiyorum.ya da o sıra barışla uğraşmakla meşguldüm

Anlamıyorum arkadaş bu taraftarı. Adama her hafta küfredersiniz, bağırırsınız, kızarsınız. Taraftar tepki gösterince laf edersiniz. Dansöz olmayın arkadaş.

Ayrıca tepki sadece bir grubun tepkisi değildi. Numaralı ve Kapalı bile tepki gösterdi.

ayhanın ıslıklanması yanlış değildi lan ben sadece acıdım :D

Ayhanı bana teslim etsinler gerisine karışmasınlar:)

Ben bir ara hem Ayhan'a hem Cüneyt'e küfrederken kendime geldiğimde gözümün önünde noktalar uçuşuyordu. :D

Ben küfrederken kendimden gectiğimi fark ettim:)

Ulan BAM diyorsunuz.Barış Mustafa kötü.Cana geliyor b.k gibi oynuyor Mustafa kötü ondan.

Elano geliyo b.k gibi oynuyor Barış'tan Mustafa'dan.

Misimovic öyle.

Ayhan kötü oynayınca öyle demiyorsunuz.Yabancı hayranları sizi.

Ulan Ayhan dediğiniz adam Mustafa'dan kat kat iyidir.Formsuz halidir bu Ayhan'ın.Islıklanacak o kadar adam varken Ayhan'ı ıslıklayanlara selam olsun.

Hepsi aynı. Hiçbirinin birbirinden farkı yok.

Bu adam babasının hayrına veya sırf Galatasaray aşkından oynuyo sanki takımda. Sen bir senede ülkenin yarısının hayatında göremeyeceği parayı kazanıyosan çıkıp .t gibi oynayacaksın.. Formuna falan dikkat ediceksin özellikle yaşın ilerlemişse.. Senelerdir orta sahada parazit gibi dolaş sonra çok geç bile kalınmış ıslıklama olunca, armayı öp. Hadi ordan. Şimdi bişey derdim de ceza yemiyim Ayhan gibi bir adam yüzünden.

Hem ıslıkladım hem küfrettim bundan dolayıda hiç pişman değilim.

Geç bile kalınmıştı

Bunca senenin emeği diyen arkadaşlar için söylüyorum verdiği emeğin parasını çatır çatır aldı.2 sezon önce benden bu kadar diyip gitmesini bilicekti.Bilmesse sezon sonu tekme tokat göndermesini bilirler

Geri
Üst Alt