Aykut Kocaman: "Futbolun maalesef kaidesi bu, atacaksın"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1525984825094.webp

Aykut Kocaman, kupa finalinde aldıkları şok yenilginin ardından açıklamalarda bulunurken, kaçan pozisyonlardan dert yandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Teleset Mobilya Akhisarspor'a 3-2'lik skorla boyun eğdikleri kupa finalinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Kocaman şanssız olduklarını savunurken, "Atamayana atarlar. Bu işin kaidesi bu. 40'a yakın çok etkili ortalar, 20'ye yakın şut, belki 8-10 arasında net gol pozisyonu... Rakibimiz kaleye az geldi, geldiklerinde de golü buldular. Başta teknik direktörleri olmak üzere Akhisarspor'u kutluyorum. Cüneyt Çakır'ı da kutluyorum. Genel olarak duruşu iyiydi." dedi.

Maça çok iyi başladıklarını ancak golleri bulamadıklarını vurgulayan Kocaman, şöyle devam etti: "Akhisarspor, 25. dakikadan sonra orta alanda ikinci topları almaya başlayınca kontrolü de bir anda aldı. İlk gol mucizevi şekildeydi. Futbolcularımızın ritmi biraz daha ayarlamaları gerekiyordu. İkinci yarıda çok önemli bir avantaj yakaladık bulduğumuz golle. Ondan sonra da ritmimizi sürdürdük ama kalemize gelen ilk topla ikinci golü gördük kalemizde. 2-1'den sonra rakip vakit geçirmeye başlamışken, üçüncü golü de yemeyi başardık. 3-1'ten sonra da fazla zaman kalmamıştı. Çok üzgünüm. Çok yakındık kupaya ama olmadı. Futbolun maalesef kaidesi bu, atacaksın..."

Goal

Hocamın dediklerine harfiyen katılıyorum. Futbolun bütün doğrularını sahada gerçekleştirdiği halde hala eleştiri oklarının hedefi. Biraz insaf Aykut gibi değerlere sahip çıkılmalı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi oynadılar . Sadece büyük şanssızlık . Aykut Hoca fark yaratıyor kalmalı .

Masa başında yarı finali bypass etmişsin,
o günden beri gündemi kontrol ediyorsun taşeron gazetecilerin vasıtasıyla,
yedek kulübesinden kırmızı kart gören kaleci Lukac, topu topu 7-8 maç yapılan kupada 4 sarı kart görüp cezalı düşen Seleznyov,
Ama maç sonu gelip diyorsun ki: "Aslında iyi oynadık, orda faul vardı" cart curt.

Lan iyi ki Galatasaraylıyım be!
Yönetim istikrarını yakalayamıyoruz, arada Dursun gibiler çıkıyor falan ama hiçbir zaman böyle bir hakimiyet kuramıyor.

Fenerbahçe inşallah göndermez reisi birkaç sene daha rezil etsin şunları...

Hocam zincir oyununu geliştirememiş demekki 2-3 sene daha sabırlı olmak lazım

Vay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedin

Atamayanlar utansın hocam, sen canını sıkma.

0Ev2VB.jpg

Masa başında yarı finali bypass etmişsin,
o günden beri gündemi kontrol ediyorsun taşeron gazetecilerin vasıtasıyla,
yedek kulübesinden kırmızı kart gören kaleci Lukac, topu topu 7-8 maç yapılan kupada 4 sarı kart görüp cezalı düşen Seleznyov,
Ama maç sonu gelip diyorsun ki: "Aslında iyi oynadık, orda faul vardı" cart curt.

Lan iyi ki Galatasaraylıyım be!
Yönetim istikrarını yakalayamıyoruz, arada Dursun gibiler çıkıyor falan ama hiçbir zaman böyle bir hakimiyet kuramıyor.

Seçimden sonra söyleseydin keşke son cümleyi.

Geri
Üst Alt