Alper Sahin
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.672
- 166
- 1.528
Cevap: Aykut Kocaman: "Gücü olan sahada yensin"
aykut kocamanın g.tü kocaman derlerdide inanmazdım
aykut kocamanın g.tü kocaman derlerdide inanmazdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"PLAY-OFF DÖNEMSEL OLARAK DOĞRU"
Lige getirilmek istenen play-off sistemiyle ilgili olarak da konuşan Kocaman, "Büyük liglerde uygulanmayan bir sistem. Bu konudan bakıldığında haklı bir eleştiri tarzı var. Ancak dönemsel olarak bence doğru. Futbolun şu anki görüntüsü insanlar algısındaki yeri hepsi biraraya geldiğinde dönemsel olarak doğru. Şampiyonluğa oynayan takımların hakkındaki oluşabilecek şaibeleri ortadan kaldıracak bir sistem’’ diye konuştu.
RAKİPLERİ DEĞERLENDİRDİ
Ligdeki takımları ve rakiplerini değerlendiren Kocaman Trabzonspor ile ilgili olarak, "Geçen sezonki yarış olağanüstü bir yarıştı. 17’de 16 maç kazanmak zorsa, Trabzon’un da 82 puan alması zordu ve başarıydı. Ben bunu tam aksine övme olarak söylüyorum’’ dedi. Galatasaray’ın bu yıl atılım yapma amcında olduğunu vurgulayan Kocaman, "Galatasaray bu yıl atılım yapmak amacında. Bu sezon ne kadar takım olabilecekler? Bu konuda soru işareti hep yanlarında olacak. Kaliteli ve güçlü bir takım kuruyorlar’’ dedi. Beşiktaş’ın durumunu da değerlendiren Aykut Kocaman, "Beşiktaş takım olma yolunda önemli adımlar attı. Bunu nereye kadar taşıyacaklar? Ben de merak ediyorum" diye konuştu. Kocaman ligdeki iddiaları hakkında ise, "Eğer kırılma yaşanmadan bu süreci aşabilirsek ligin bir numaralı favorisiyiz. Şampiyonlar liginde seçme şansı yok. Şanslı fikstür bana çok anlamlı gelmiyor tercih etmek gerekirse Barcelonanın olmamasını isterim ama çıkarsa ona göre bakacağız. Barcelona ile daha fazla oynamak gelişmenin başlangıcı kırılmayı da arttırabilir" dedi.