Aykut Kocaman: "Gücü olan sahada yensin"

Cevap: Aykut Kocaman: "Gücü olan sahada yensin"

aykut kocamanın g.tü kocaman derlerdide inanmazdım

Aykut, o suratındaki her daim soğuk ve ciddi ifadenle birlikte tez vakitte kayıplara karışman dileğiyle.

O mizaçla zaten TV yorumcusu olman da mümkün değil. Rahatım yani. Koçluğu bırak yeter.

"PLAY-OFF DÖNEMSEL OLARAK DOĞRU"

Lige getirilmek istenen play-off sistemiyle ilgili olarak da konuşan Kocaman, "Büyük liglerde uygulanmayan bir sistem. Bu konudan bakıldığında haklı bir eleştiri tarzı var. Ancak dönemsel olarak bence doğru. Futbolun şu anki görüntüsü insanlar algısındaki yeri hepsi biraraya geldiğinde dönemsel olarak doğru. Şampiyonluğa oynayan takımların hakkındaki oluşabilecek şaibeleri ortadan kaldıracak bir sistem’’ diye konuştu.

Kimse buraya dikkat etmemiş, dönemsel olarak doğru diyor. Eksi puan verecekler diye mi bu g.t korkusu_??

Aykut bey, bizde onu diyoruz, gücü olan sahada yensin!

RAKİPLERİ DEĞERLENDİRDİ

Ligdeki takımları ve rakiplerini değerlendiren Kocaman Trabzonspor ile ilgili olarak, "Geçen sezonki yarış olağanüstü bir yarıştı. 17’de 16 maç kazanmak zorsa, Trabzon’un da 82 puan alması zordu ve başarıydı. Ben bunu tam aksine övme olarak söylüyorum’’ dedi. Galatasaray’ın bu yıl atılım yapma amcında olduğunu vurgulayan Kocaman, "Galatasaray bu yıl atılım yapmak amacında. Bu sezon ne kadar takım olabilecekler? Bu konuda soru işareti hep yanlarında olacak. Kaliteli ve güçlü bir takım kuruyorlar’’ dedi. Beşiktaş’ın durumunu da değerlendiren Aykut Kocaman, "Beşiktaş takım olma yolunda önemli adımlar attı. Bunu nereye kadar taşıyacaklar? Ben de merak ediyorum" diye konuştu. Kocaman ligdeki iddiaları hakkında ise, "Eğer kırılma yaşanmadan bu süreci aşabilirsek ligin bir numaralı favorisiyiz. Şampiyonlar liginde seçme şansı yok. Şanslı fikstür bana çok anlamlı gelmiyor tercih etmek gerekirse Barcelonanın olmamasını isterim ama çıkarsa ona göre bakacağız. Barcelona ile daha fazla oynamak gelişmenin başlangıcı kırılmayı da arttırabilir" dedi.

Siz takım oldunuz ama adam olamadınız.

Rahat olun beyler bu sene saha içinde gereken cevapları herkese vereceğiz.

Başkanı her maçta şike yapmış,

Bu garibimde tüm maçları benim sayemde kazandık sanıyo

Şikeci madem gücün vardı geçen sene maçları sen niye sahada yenmedin.Masa başında yendin.Utanmaz herifler birde konuşuyor iyice insanları delirtiyorlar.Bakalım ts deplasmanında nolucak aykut.Görücem ben seni orada.

Masa başında değilde sahada oynarsanız kimin kimi yeneceğini görürüz Aykut Kocaman...

Ne kadar pişkin olmuş bu Aykut.Sanki masabaşında maç kazanan,şikeyle teşvikle haksız kazanç elde eden,başkanı,yöneticisi Metris'te yatan bizmişiz gibi bir de utanmadan böyle açıklamalar yapıyorlar ya iyice tav oluyorum.

Bizde ondan bahsediyoruz ya canım benim "Gücü olan sahada yensin"

Tabi güç sana göre ne anlam ifade ediyor bilemiyorum..

Sus pus olmuşlardı şimdi ötmeye başladılar.

Ne biçim bir camiadır bu ya...Futbolcusundan taraftarına,teknik direktöründen başkanına hepsi kıytırık !

[video]https://www.gscimbom.com/forum/groups/galatasaray-ozanlar-birligi.html[/video]Pisman olmıyacaksınız;)

Tarih 01.10.2005. Sezonun en kritik dönüm noktası maçlarından 8. haftadaki Konyaspor-fenerbahçe karşılaşması. Bugün fenerbahçe Teknik Diröktörlüğü yapan, eski fenerbahçeli futbolcu, Aykut Kocaman Konyaspor Teknik Diröktörü. Maça fırtına gibi başlayan Konyaspor evinde Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçiyor. Bozguna uğrayan Fenerbahçe’nin imdadına maçın son bölümünde, 72. dakikada anELka ve Özgüç Türkalp yetişiyor. Aykut Kocaman’ın maçtan sonra yaptığı açıklama; “böyle kararların alındığı bir ülkede futbol adamı olmanın da futbolla ilgilenmenin de hiçbir anlamı kalmamıştır. Görevimden istifa edip, futbol hayatımı da noktalamak istiyorum“.

https://1905.gs/blog/?p=1357

"Gücü yeten masanin öbür tarafina gecsin" demek istemistir.

sl de gorucez sizi, bakalim orda da $ike isleyecek mi? angut ufacik

Yener miyiz yenilir miyiz orasını bilmem ama..

Hayatınızda yemediğiniz sopayı yiyeceksiniz, orası kesin..

İnşallah fikstür çekiminde ilk 3 hafta içinde bize gelirsiniz..

Ama buraya yazıyorum, bu hırboların ttareneya gelecekleri hafta 20-25. haftalar arası olur..Olaylar soğuduktan sonra..O fikstürüde ayarlayacaklar..Keza Trabzon deplasmanlarıda öyle..

gücü olan şikesiz şampiyon olsun. benim başkanım asbaşkanım efsane futbolcum cezaevinde değil aykut hoca.

aykut kocAMan omurgasız biri olduğunu kanıtlamıştır daha dün bktun bugün koktun derler adama fazla konuşma aykut

Geri
Üst Alt