Aykut Kocaman, İstifasını Yeni Yönetime Sundu!

Bir de bu sevimsiz var; bunu unuttuk!

Usulüne göre verilmiş bir istifa. Ancak umarım istifa kabul edilir.

images

yabancı td gelirse kafadan 2 sene kaybetmezler. uyum sağlayacakları yabancı bir td getirirlerse ve şimdiki yabancı sınırlaması hakkı aynı kalırsa çok üst düzey seviyelere gelebilirler.

istifa kabul edilecek

öyle gözüküyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Er ya da gec Alex'i getirecegini düsünüyorum ben Ali Koc'un.

Her sene tokatladığımız adama defol tarzı şeyler yazıldığına göre yeni heyecan arayışındayız galiba. Ben şahsen Aykut'un, hoca olarak gösterdiği yönetimden memnunum. Umarım kalır yine.

inşallah yabancı gelir belkileri bana tepki göstercek ama aykut gitmesi işimize gelir aykut o çöp kadroyu bile 2. yaptı

aykut kısıtlı kadrodan maksimum verim alabilen bir hoca. takımı komple değiştirmeyi düşünmüyorlarsa aykutun gitmesi işimize gelir

Aykut kalırsa CL'den elenirler ama ligde ve UEL'da iyi giderler.
Aykut gider yabancı gelirse işimize yarar.
Aykut gider Yanal gelirse tehlike yaratabilirler.

Bunların en büyük eksikliği bizdeki Fatih Terim gibi işler zora girdiğinde sığınacakları birinin olmaması.
Ersun ucundan kıyısından lig için bu tanıma uyuyor ama o da net değil fos çıkabilir.

Türk futbolu demek biz demek...Biz yoksak sokayım türk futboluna...

Uğur Bey kusura bakmazsanız sizi ilk kez ve son defa uyarmak istiyorum. Beni alıntıladığınız postlarınızda herhangi bir argo, küfür, itham edici cümleler kullanmazsanız sevinirim. Bunun dışında her türlü mesajınıza saygım var. İletişim kurabiliriz. Aksi durumda görmezden gelmek zorunda kalacağım.

İyi forumlar. . .

Uğur Bey kusura bakmazsanız sizi ilk kez ve son defa uyarmak istiyorum. Beni alıntıladığınız postlarınızda herhangi bir argo, küfür, itham edici cümleler kullanmazsanız sevinirim. Bunun dışında her türlü mesajınıza saygım var. İletişim kurabiliriz. Aksi durumda görmezden gelmek zorunda kalacağım.

İyi forumlar. . .
Sana demediğim açık değil mi? Algı oluşturmazsan da ben sevinirim...Hayırlı forumlar...

Geri
Üst Alt