Aykut Kocaman: "O zirzoplar hayatımda hiçbir zaman olmayacaklar, futbol dünyamızı kirleten zihinler o zihinler"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Tecrübeli teknik adam açıklamasının sonunda, istifa edebileceğinin sinyallerini vererek ''Buradaki her soruya saygıyla cevap vermeye çalışıyorum. Ben bu sezon başında özellikle olayları, insanları ayırmak için söylüyorum bunları. Futbola bakışımın farklı olduğunu söyledim. Benden farklı düşünenlere saygı duyuyorum, yanlış buluyorum ama dinlemeye, tartışmaya hazırım. Sizler de bir kurumu temsil ediyorsunuz. Ama sizin kurumunuz içinde de öyle tipler var ki, o zirzoplar hayatımda hiçbir zaman olmayacaklar. Ben birkaç zaman içinde zaten futboldan ayrılacağım. Herkese saygı göstermeye çalışıyorum ama o zirzoplara maalesef. Futbol dünyamızı kirleten zihinler bu zihinler. Futbolun bu berbat ortamında çalışmaktan memnun değilim. Yakın zamanda köklü bir karar alacağım kendimle ilgili'' ifadelerini kullandı.

Timeturk

Aykut hodjam acımamış geçirmiş çakma filozofa

sow-dan-aykut-kocaman-a-el-ense-hareketi_419387.gif

Kufurlerin sorulmasi uzerine : "taraftarlarimiz bugun formdaydi"

Hocam haklı. Önce tacını çaldılar sonra finale çıkmasına engel oluyorlar.

Zirzoplar haddini bilsin.

Hocam ne güzelde koymuş yaw helal olsun.

Gercek fb li ahmet cakar fb ye zararlari bagdata yol olan aykutu topa tutuyor

Hangi takimli diye merak edenlere , ne kadar icten konustugunu gormelerini oneririm

Bizim derbi öncesi fener ve beşiktaş tarafında ortam daha da gerilecek gibi duruyor :D

Haşortman hocama olan sempatim her gecen gün katlanıyor. Helal olsun.

Hocam geçirmiş yine. Zaten Fatih Hocadan sonra ülkedeki en iyi hoca. Aglak kaçak Şenol bir senaryo hazırlamış ama mantıklı bakabilen insanlar bunun bir senaryo olduğunu görebiliyor.

Artik daha fazla saklayamayacagim , biliyorsunuz maca gitmistim ve artik ogrenmek hakkiniz

Hazirsaniz ...

Senol gunesin kafasinda kan yoktu , kale arkasindan 100 metreden gordum

iyi ya hepsi birbirine girdi inşallah işimize yarar ilerde bu durumları düne kadar fbjk idi hepsi.

Artik daha fazla saklayamayacagim , biliyorsunuz maca gitmistim ve artik ogrenmek hakkiniz

Hazirsaniz ...

Senol gunesin kafasinda kan yoktu , kale arkasindan 100 metreden gordum
yannız bu haber gündeme BONBA GİDİ DÜŞER !!!!!

Bu tip olaylarla bizim ts basaksehir ve simdi de bjk maclarimizin gundemden dusmesi muthis keyif verici

Allah bu sezonki fiksturu ceken , bjk ile fb yi kupada eslestiren ellere zeval vermesin

zırzop dediği şenol güneş değil o soruyu soran beyaz tv muhabiri aracılığıyla beyaz futbol yorumcularına demiş.

Geri
Üst Alt