Aykut Kocaman: "O zirzoplar hayatımda hiçbir zaman olmayacaklar, futbol dünyamızı kirleten zihinler o zihinler"

Aykut formda bu aralar.

sent via GSC

Maçtaki güvenlik zaafiyeti yoktu

Siyah beyazlı topçu tribünleri provoke etti

Numaracı kofti teknik direktörlerinin kafasına yabancı madde isabet etti

Hiç öyle hastanelik olacak bir darbe değildi bunu hekim olarak söylüyorum

Şenor yüzyılın en büyük tiyatrocusudur

Beşiktaş eğer kaçta önde olsaydı fb 10 kişi kalsaydı şenor isterse kafası kopsun o maça devam ederdi

Bu maç Fener’in hakkı ve kaldığı yerden oynanacak tinerciler istediği kadar ağlasın

Yahu herifin başka bir pozisyonda karnına su isabet ediyor kendini yere bırakıyor pis provokatör

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sana yuzde yuz istirak ediyorum . Zaten en azili savunuculari sinan engin "rol yapiyor olabilir , abartmis olabilir .." , ahmet cakar "bu iste bit yenigi var.." tarzi soylemlerde bulundular

Olayda senol "ee bu kadar da olmaz" gibisinden kendi urettigi gerekceyle iceri girince oyuncular da girdi , bahane bulamayacaklari icin bu yola girdiler

Hepsinde hemfikirim , ayrica kisisel olarak da tekrarlansin , hatta seyircili olsun hatta 1 inci dakikadan baslasin isterim oportunist bir bakis acisi ile

Fakat burada iki kriter var futbol disiplin talimatnamesinde . Bir kac kez tekrarlanan madde atimi var mi ? Var , ve bu yuzden mac 3 kez durduruldu , birincisinde beklendi , ikincisinde saha komiseri cagrildi , ucuncusunde ise artik son dendi ve takim kaptanlari cagrilarak bildirildi

Burada iceri giren de hakemdi senolun tiyatrosunda , eger bjk liler girmesine ragmen hakem girmese idi , bu kez de sunu diyecektim , fb olaylardan dolayi disiplin cezasi alir fakat iceri giren bjk dir ve hukmen yenilmesi gerekir

Tatil edilen macin ve hakem raporunda buna sebep olarak guvenlik problemleri olan bir macin devam ettirilmesi butun uluslar arasi futbol normlarina aykiridir , eger boyle bir karar alirlarsa (1% dahi olasilik vermiyorum) , karar gerekcesine ne yazacaklar ?

Hakemlerin kararlari masada degistirilemez . Hakem iceri girmeyi gerekli gormustur . Bu hatalidir veya degildir . Ama raporunda maci oynatamam yazmis ise , ya bjk sahadan cekildi diyedir ya da yeterli guvenlik olmadigina kanaat getirdigi icindir

Bu sebeplerden biriyle alakali alinacak karar da taraflardan birinin hukmen yenilgisi olmak zorundadir

Simdi onlar zaten uefa ile yazismaya baslamislardir , ve alacaklari cevap cok net olacagi icin turk stili bir "biraz ondan biraz bundan" karari almalari imkansizdir

Gelelim mac fb nin hakkidir mevzusuna . Burada kumpas olmasi , madde atanlarin yarin orgut cikmasi , yahut bjk li olmalari , tolganin tahrik etmesi gibi sebepler sportif yargilamayi etkilemez . Daha dogrusu verilecek disiplin maddelerini egip bukme hakki vermez

Fb klubu kendi stadyumundaki bir macta seyirci ve saha guvenligini kisilerin takimina gore , seyircilerin orgutune gore degil , objektif kritlerlere gore saglamak zorundadir . Bu bir avrupa kupasi maci olsa , sen uefaya "sahaya madde atildi ama orgutluydu" diyebilir misin ?

Bunlar tevatur de olsa gercek de olsa , sorumlulugu fb klubunun uzerindedir

Adamlar seyircisiz cezasi aldiklari avrupa kupasi macinda stadin disindan nereden atildigi belli olmayan bir havai fisekten tekrar ceza aldilar unutmayin

Uefa dedi mi , "bu bir adli olaydir , stadyumla alakasi yoktur , belki 1 km oteden atilmistir" diye , "stadin guvenligi yeterli degil" dedi ve cezayi verdi

Devam kararı gelirse Beşiktaş maça çıkmayacak.

Gelmezse bu sefer zaten Fener çıkmak isteyip çıkamamış olacak.

Her karar kaosa sebep olur bu şartlarda.

Devam kararini atif yapabilecekleri madde yok . Tek yol sucu hakeme yikip "durup dururken tatil etti" demek

Iki takimi birden kurtarmalarinin tek yolu bu

Futbol dünyasını o zirzoplara malzeme vererek kirleten sizsiniz.

Ağlaklık va mağdurlukta doktora yapan sen, ve izinden giden Şenol ile camialarınız o lekeyi öyle bir sürdü ki futbola bunlar da su katıp çamur deryası yapıyor işte o kiri.

Futbol dünyasını o zirzoplara malzeme vererek kirleten sizsiniz.

Ağlaklık va mağdurlukta doktora yapan sen, ve izinden giden Şenol ile camialarınız o lekeyi öyle bir sürdü ki futbola bunlar da su katıp çamur deryası yapıyor işte o kiri.

Uzun zaman sonra şu adam hakkında yapılmış aklı başında tek post bu sanırım. Abisi Aziz Yıldırım yolundan ilerleyip "futbolu bırakacağım" lafını yutacağından eminim.

Uzun zaman sonra şu adam hakkında yapılmış aklı başında tek post bu sanırım. Abisi Aziz Yıldırım yolundan ilerleyip "futbolu bırakacağım" lafını yutacağından eminim.

2005 yılında Anelka elle atınca bırakmıştı zaten. Sonra 3 ay bırakıp geri döndü Reis.

23 Nisan da bırakıp geri döndüm der bu sefer de ne olacak.

Mac icin devam karari cikacak. Bjk icin cikmamak daha iyi olur, zaten elenecekler, bari daha fazla kart gormeyelim diyeceklerdir.

Bu tip onursuzlukları sinsilik olarak değerlendirenler var Alpay Bey.

@Keramettin TANRIVERDİ

Alpay kıstas bile olamaz bu konularda.

Beşiktaşlı olsa Şenol'u yalayacak, Fenerli olsa Aykut'u yalayacak, Terim'e her türlü lafı edecek birisi o.

Terim'in de yaptığı bir ton şey var istersen sayayım teker teker?

1 tane delikanlı çıkıp kan yok diyebildi mi 1 haftadır, adam çıktı adam gibi söyledi. Mevzu laf edip yemekse bunu her camiada yaşıyoruz. Hele de söylediği hiç bir lafı gerçekleştiremeyen mikroorganizmaların gelip de milletin lafları yemesini eleştirmesi ayrı bir komedi.

Aykut hocam da bu dayı gibi isyan ediyo "ulaaa haniii kan"

Alpay kıstas bile olamaz bu konularda.

Beşiktaşlı olsa Şenol'u yalayacak, Fenerli olsa Aykut'u yalayacak, Terim'e her türlü lafı edecek birisi o.

Terim'in de yaptığı bir ton şey var istersen sayayım teker teker?

1 tane delikanlı çıkıp kan yok diyebildi mi 1 haftadır, adam çıktı adam gibi söyledi. Mevzu laf edip yemekse bunu her camiada yaşıyoruz. Hele de söylediği hiç bir lafı gerçekleştiremeyen mikroorganizmaların gelip de milletin lafları yemesini eleştirmesi ayrı bir komedi.

Burada Terim ya da başka teknik adamın neden suskun olduğunu mu eleştiriyorsunuz? Bu kadar karmaşık bir ortamda, hele tamamen şampiyonluğa odaklanmışken bizi ilgilendirmeyen konularda eleştiri yapmak intihardan başka bir şey değildir.

Son yıllarda Fenerbahçe'de yaşanan laf yemeleri ben başka hiçbir takımda bu kadar göremiyorum.

Son olarak Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'ı salyalarınızı akıtarak savunmanız gözlerden kaçmıyor.

Burada Terim ya da başka teknik adamın neden suskun olduğunu mu eleştiriyorsunuz? Bu kadar karmaşık bir ortamda, hele tamamen şampiyonluğa odaklanmışken bizi ilgilendirmeyen konularda eleştiri yapmak intihardan başka bir şey değildir.

Son yıllarda Fenerbahçe'de yaşanan laf yemeleri ben başka hiçbir takımda bu kadar göremiyorum.

Son olarak Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'ı salyalarınızı akıtarak savunmanız gözlerden kaçmıyor.

Terim sütten çıkmış ak kaşık değil diyorum, tarihte yaptıklarını teker teker buraya yazayım istersen.

Objektif bakmayı beceremeyip boş atmak oluyor sizin yaptığınız.

Fenerle Beşiktaş maç kazanınca şike, biz kaybedince şike, bizle ilgili ne olumsuzluk olursa şike, hakem diyen ilkokul bebesi zihniyetleri ile vakit harcayamayacağım, ben gidiyorum.

Terim sütten çıkmış ak kaşık değil diyorum, tarihte yaptıklarını teker teker buraya yazayım istersen.

Objektif bakmayı beceremeyip boş atmak oluyor sizin yaptığınız.

Fenerle Beşiktaş maç kazanınca şike, biz kaybedince şike, bizle ilgili ne olumsuzluk olursa şike, hakem diyen ilkokul bebesi zihniyetleri ile vakit harcayamayacağım, ben gidiyorum.

Sakinleşelim ve son olarak şunu söyleyeyim. Koyulaştırdığım eleştirini iade ediyorum Tanrıverdi Bey.. Bu fikirle mücadele ettiğiniz postlarınızı görür ve beğenirim. Bu hafta yanlış hakem kararlarıyla galip geldiğimizi yüksek sesle söyleyen de bendim.

Geri
Üst Alt