- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
Hocam dün akşam, 4 gol sokarak zaten gerekli cevabı vermişti..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtaki güvenlik zaafiyeti yoktu
Siyah beyazlı topçu tribünleri provoke etti
Numaracı kofti teknik direktörlerinin kafasına yabancı madde isabet etti
Hiç öyle hastanelik olacak bir darbe değildi bunu hekim olarak söylüyorum
Şenor yüzyılın en büyük tiyatrocusudur
Beşiktaş eğer kaçta önde olsaydı fb 10 kişi kalsaydı şenor isterse kafası kopsun o maça devam ederdi
Bu maç Fener’in hakkı ve kaldığı yerden oynanacak tinerciler istediği kadar ağlasın
Yahu herifin başka bir pozisyonda karnına su isabet ediyor kendini yere bırakıyor pis provokatör
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futbol dünyasını o zirzoplara malzeme vererek kirleten sizsiniz.
Ağlaklık va mağdurlukta doktora yapan sen, ve izinden giden Şenol ile camialarınız o lekeyi öyle bir sürdü ki futbola bunlar da su katıp çamur deryası yapıyor işte o kiri.
Uzun zaman sonra şu adam hakkında yapılmış aklı başında tek post bu sanırım. Abisi Aziz Yıldırım yolundan ilerleyip "futbolu bırakacağım" lafını yutacağından eminim.
2005 yılında Anelka elle atınca bırakmıştı zaten. Sonra 3 ay bırakıp geri döndü Reis.
23 Nisan da bırakıp geri döndüm der bu sefer de ne olacak.
Çıkmadıkları için ceza yemeleri lazım.Mac icin devam karari cikacak. Bjk icin cikmamak daha iyi olur, zaten elenecekler, bari daha fazla kart gormeyelim diyeceklerdir.
Çıkmadıkları için ceza yemeleri lazım.
2 yıl falan kupadan men edilmeleri makul olur.Çıkmadıkları için ceza yemeleri lazım.
Yalnizca 3-0 maglubiyet degil mi? Baska cezasi var mi?
Biz baskette Fener macina cikmayinca sadece maglup sayilmadik mi?
Alpay kıstas bile olamaz bu konularda.
Beşiktaşlı olsa Şenol'u yalayacak, Fenerli olsa Aykut'u yalayacak, Terim'e her türlü lafı edecek birisi o.
Terim'in de yaptığı bir ton şey var istersen sayayım teker teker?
1 tane delikanlı çıkıp kan yok diyebildi mi 1 haftadır, adam çıktı adam gibi söyledi. Mevzu laf edip yemekse bunu her camiada yaşıyoruz. Hele de söylediği hiç bir lafı gerçekleştiremeyen mikroorganizmaların gelip de milletin lafları yemesini eleştirmesi ayrı bir komedi.
2 yıl falan kupadan men edilmeleri makul olur.
Burada Terim ya da başka teknik adamın neden suskun olduğunu mu eleştiriyorsunuz? Bu kadar karmaşık bir ortamda, hele tamamen şampiyonluğa odaklanmışken bizi ilgilendirmeyen konularda eleştiri yapmak intihardan başka bir şey değildir.
Son yıllarda Fenerbahçe'de yaşanan laf yemeleri ben başka hiçbir takımda bu kadar göremiyorum.
Son olarak Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'ı salyalarınızı akıtarak savunmanız gözlerden kaçmıyor.
Terim sütten çıkmış ak kaşık değil diyorum, tarihte yaptıklarını teker teker buraya yazayım istersen.
Objektif bakmayı beceremeyip boş atmak oluyor sizin yaptığınız.
Fenerle Beşiktaş maç kazanınca şike, biz kaybedince şike, bizle ilgili ne olumsuzluk olursa şike, hakem diyen ilkokul bebesi zihniyetleri ile vakit harcayamayacağım, ben gidiyorum.