Aykut Kocaman: "O zirzoplar hayatımda hiçbir zaman olmayacaklar, futbol dünyamızı kirleten zihinler o zihinler"

Sakinleşelim ve son olarak şunu söyleyeyim. Koyulaştırdığım eleştirini iade ediyorum Tanrıverdi Bey.. Bu fikirle mücadele ettiğiniz postlarınızı görür ve beğenirim. Bu hafta yanlış hakem kararlarıyla galip geldiğimizi yüksek sesle söyleyen de bendim.

O kısmı üzerine alması gereken kişi alacaktır.

Kafasındaki beyni kullanmayı bilmeyen zatların fikirleriyle benim karşıma çıkmamanız gerektiğini vurgulamak için o tarz bir ifade kullandım.

Sana yuzde yuz istirak ediyorum . Zaten en azili savunuculari sinan engin "rol yapiyor olabilir , abartmis olabilir .." , ahmet cakar "bu iste bit yenigi var.." tarzi soylemlerde bulundular

Olayda senol "ee bu kadar da olmaz" gibisinden kendi urettigi gerekceyle iceri girince oyuncular da girdi , bahane bulamayacaklari icin bu yola girdiler

Hepsinde hemfikirim , ayrica kisisel olarak da tekrarlansin , hatta seyircili olsun hatta 1 inci dakikadan baslasin isterim oportunist bir bakis acisi ile

Fakat burada iki kriter var futbol disiplin talimatnamesinde . Bir kac kez tekrarlanan madde atimi var mi ? Var , ve bu yuzden mac 3 kez durduruldu , birincisinde beklendi , ikincisinde saha komiseri cagrildi , ucuncusunde ise artik son dendi ve takim kaptanlari cagrilarak bildirildi

Burada iceri giren de hakemdi senolun tiyatrosunda , eger bjk liler girmesine ragmen hakem girmese idi , bu kez de sunu diyecektim , fb olaylardan dolayi disiplin cezasi alir fakat iceri giren bjk dir ve hukmen yenilmesi gerekir

Tatil edilen macin ve hakem raporunda buna sebep olarak guvenlik problemleri olan bir macin devam ettirilmesi butun uluslar arasi futbol normlarina aykiridir , eger boyle bir karar alirlarsa (1% dahi olasilik vermiyorum) , karar gerekcesine ne yazacaklar ?

Hakemlerin kararlari masada degistirilemez . Hakem iceri girmeyi gerekli gormustur . Bu hatalidir veya degildir . Ama raporunda maci oynatamam yazmis ise , ya bjk sahadan cekildi diyedir ya da yeterli guvenlik olmadigina kanaat getirdigi icindir

Bu sebeplerden biriyle alakali alinacak karar da taraflardan birinin hukmen yenilgisi olmak zorundadir

Simdi onlar zaten uefa ile yazismaya baslamislardir , ve alacaklari cevap cok net olacagi icin turk stili bir "biraz ondan biraz bundan" karari almalari imkansizdir
futbolun ruhuna aykırı bir karar çıkmaz umarım.
iki taraftan biri diskalifiye edilirse açıkçası baya curcuna çıkacaktır.

bir futbolsever olarak maçın ikinci yarısı kaldığı yerden oynanmalı görüşündeyim.

Olay kan yoktu vardı noktasına neden indirgeniyor anlamıyorum.

Koca koca kulüpler, başlarında ki zatlar, ve teknik direktörler mahalle karısı gibi kavga ediyor.

Sonra da marka değerimiz düşüyor diyenler de aynı kişiler.

Bırakalım bu ayakları.

Madde atıldı mı?
Atıldı.

İsabet etti mi?
Etti.

Hakem soyunma odasına kendi insiyatifi ile gitti mi?
Gitti.

O zaman raporunda da ben tatil ettim diyorsa yapılması gereken kanun'da bellidir.

Ondan sonrası için Terim ile Gerets yapmadı. Her maçta bunlar oluyor falan boş laf.

Diğer maçlarda da tatil edeydiniz? Düdüğünüz nerdeydi denir.

Sulu derbi
Gerets'in kafasının kanlar içinde kaldığı maç
Terim'in ve Hasan'ın maddeye boğulduğu maç
Christian'ın maç öncesi bizim takıma saldırdığı maç (2009-2010)

Bunlar da tatil edilmeliydi. Edilmedi diye meşru mu kılacağız bunu.

Milat hep Fenerbahçe ile mi olacak diyor Aykut.

Evet öyle bir milat ki şikeye ceza verilmedi.

Öyle bir milat ki, taraftarın olay çıkardığı top 5 maç yapılsa listeye en az 3-4 maç ile girecek camianın Kadıköy'de yenilmezliğini borçlu olduğu korku imparatorluğunu yenemeyen hakemler o maçları tatil etmedi.

Biraz da onurlu olsunlar.

Beşiktaş yerine Y.Malatya'da olsa tatil edilmesi gereken maçtır. Beşiktaş'ın antipatik ve rakibimiz oluşu bunu değiştirmemeli. Nokta.

Olay kan yoktu vardı noktasına neden indirgeniyor anlamıyorum.

Koca koca kulüpler, başlarında ki zatlar, ve teknik direktörler mahalle karısı gibi kavga ediyor.

Sonra da marka değerimiz düşüyor diyenler de aynı kişiler.

Bırakalım bu ayakları.

Madde atıldı mı?
Atıldı.

İsabet etti mi?
Etti.

Hakem soyunma odasına kendi insiyatifi ile gitti mi?
Gitti.

O zaman raporunda da ben tatil ettim diyorsa yapılması gereken kanun'da bellidir.

Ondan sonrası için Terim ile Gerets yapmadı. Her maçta bunlar oluyor falan boş laf.

Diğer maçlarda da tatil edeydiniz? Düdüğünüz nerdeydi denir.

Sulu derbi
Gerets'in kafasının kanlar içinde kaldığı maç
Terim'in ve Hasan'ın maddeye boğulduğu maç
Christian'ın maç öncesi bizim takıma saldırdığı maç (2009-2010)

Bunlar da tatil edilmeliydi. Edilmedi diye meşru mu kılacağız bunu.

Milat hep Fenerbahçe ile mi olacak diyor Aykut.

Evet öyle bir milat ki şikeye ceza verilmedi.

Öyle bir milat ki, taraftarın olay çıkardığı top 5 maç yapılsa listeye en az 3-4 maç ile girecek camianın Kadıköy'de yenilmezliğini borçlu olduğu korku imparatorluğunu yenemeyen hakemler o maçları tatil etmedi.

Biraz da onurlu olsunlar.

Beşiktaş yerine Y.Malatya'da olsa tatil edilmesi gereken maçtır. Beşiktaş'ın antipatik ve rakibimiz oluşu bunu değiştirmemeli. Nokta.

Mondragon'a atılan ses bombası da eklenebilir.

Geri
Üst Alt