Aykut Kocaman: "Penaltı pozisyonunu görmedim..."

Cevap: Aykut Kocaman: "Penaltı pozisyonunu görmedim..."

Bu açiklamasindan sonra, birzamanlar LigTv de çalisan ve benim nefret ettigim Oguz Tongsir midir ne pohtur bilmem " böyle bir tanidigim futbol arkadasim oldugu için gurur diyorum" dedi...

Oguz Tongir den neden nefret ederim ..???

2 nedeni var...

1. Hatirlayin Saraçoglunda Keitaya bir Pet Bardak isabet etmisti ve Angut.com bir Kesme, Montaj ile hakaretler ile Bardagin Galatasaray Tribünlerinden geldigini beyan etmisti..

Sonra bu Dingo Programinda bu Bardak Videolarini bir güzel inceledi.. Bardagin net bir sekilde Fenerbahçe Tribünlerinden geldigini gördü herkes ama bu dingo dürüstece diyemedi bardagin Fener Tribününden geldigini.. " Bunun Yorumunu size birakiyorum" dedi kaçamak yapti..

IBB ye karsi Kewell in Korner bayragi dibinde, O ismi bile anmak istemedigim Hüseyin Göçekin gözünün önünde Korneri bilerek vermemisti.. Verse maç orda bitecek.. Pozisyonun devaminda orta sahadan birde Serbest vurus verdi pislik adam.. Bide üstüne yaklasik 20 metre daha yakindan kullandirtti ve uzatmada Gol geldi maç berabere bitti...

Tabi biz çildirdik.. O Korner nasil verilmez diye.. Abdullah Avci bunun Programina baglandi ve " Koskoca Galatasaray bir Korner Pozisyonuna mi takildi" diye sitem etti.. Bu pislikte demezmi evet hocam haklisiniz saadece bir Korner.. Ilginç degilmi diyip çanak tuttu..

Ogün bu adamin Fenerli oldugunu söyledim Forumda bazilari tepki gösterdi ve onu Galatasarayli ilan etti..

Dün birde Ali Ece ile tartisacakti hemen hemen.. " Hakem tarafina bakmak istemiyordu Oguz Tongsir ama Ali onu güzelce bozdu"

:pp::pp:

Volkana sordunuz mu görmüş mü ?

tipine sokayim..

Volkan'a sorsalar ya.

aykut kocamanın yüz hallerine uyuz oluyorum meymenetsiz yaşlı kadınlar gibi bakıyo :D

Kendi aleyhine olduğunda 1 km öteden görürsün ama

Kac tane lig tv ekranlari var stadda, aleyhenize olsaydi hemen ekrana kosardiniz.

Gormek isteyen gorur.

Ulan Aykut sen her b-ku görürsün ama işine gelmeyince susarsın, o kadar çakalsın ki, trabzon hakkında penaltılarını bir konustun adamların ıcıne ettın..gerektiginde allahı bıle ısın ıcıne katar yalvarırsın, senın gıbıler her yol mübah adamlarıdır.

Dün sana çok güzel şans verildi,

İyi bir adam olsan, çıkar delikanlı gibi biz bu puanı hak etmedik, rakibin penaltıları güme gitti desen..senın hakkındaki düşüncelerimizde ACABA derdik ? ama anladık ki sen aynı -oksun!! hiç değişmemişsin, en yakın zamanda emzik yolluyucaz sana merak etme..

işine gelmeyince demekki insan kör oluveriyor.Şimdi bir ton küfür ettim acaba sağırda olmuşmudur.

Aykut fazla zırlama da önümüzdeki sene için kendine bi kulüp bul..

penaltı olunca görmezsiniz zaten

peki volkan görmüşmü

ama santimetrelik ofsayt pozisyonunu süzebiliyorsun değil mi!

karaktersiz

Hangisini görmedin?

aykut düzgün görünen sahte delikanlılardan,içi boş ve karaktersiz bir insan!! tam fener camiasına layık...

Adam olmayı beceren,duruş gösterebilen insanlar yokki.Sonradan izleyince verdiğin demeçten utandın mı Aykut hoca?Volkan sende bir kere dönsen desen ki orada penaltı vardı hak geçti ama bu futbolda olan şeyler.Adam değilsin tüm hayvanlıklar,pislikler ne varsa sende var.Islah olmazsınız yemin ediyorum...

Aykut biraz serefli ol ve teknik adamligi biraktigin olayli Konya-Fener macini hatirla ,ayip be

Geri
Üst Alt