aykut kocaman

İyi hoca. Fener değerini bilemedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

futbol katili.

bu adamı görünce beraberliğe puan verilmemesi gerektiğini daha iyi idrak ediyorum.

İstanbul'daki Konya maçlarında herife neden Fenerlilerin uyuz olduğunu daha iyi anlıyorum. Maçlar 0-0 giderken kaleye gitmiyor resmen ve gidebilecek bir takıma sahip olmasına rağmen. Herifin gol atmak gibi bir amacı yok. Ama öyle böyle 3 maçtır Fatih Terim Galatasaray'ını kitliyor, 2'sini kazanabilecek seviyede götürüyor, şampiyonluğa giden Galatasaray'a pozisyon vermiyor. Öyle böyle Türkiye'nin en iyi savunma hocası. Zaten o şekilde de kaybettiği şampiyonlukların yanında bayağı gölgelense de Türk futbol tarihinde hepi topu 1 kez daha yapılabilmiş Uefa yarı finali gördü yakın tarihin en dandik Fener kadrolarından biriyle.

maçı kazanmıyorum da kaybetmiyorum da hadi bakalım akımının (mkkhba'nın) öncüsü.

Günaydın

Allah bugün de cezanı versin futbol katili!

düzeliriz inşallah

düzelemezsek bu kış nasıl geçer bilmiyorum

Valla düzelmezsek düzülürüz. Mutlaka düzelmek gerek.

Olmadı US Open başlıyor abi onu izleriz. Sonra dünya finalleri var, ardından Avustralya Açık var ve birbiri ardına gelen ATP1000 derken kışı bir şekilde geçiririz. Liverpool heyecanını saymıyorum bile.

265mcd3zqri31.png

bu adamın oynattığı rezil futbolun aynısını biz oynuyoruz lig başladığından beri.

takım hücuma küstü resmen

fbnın kadro bızden kötu mu? evet

bızım sahamızda bıze baskı yaptılar mı? evet

o halde aykut hoca takımı ıyı hazırlamıs dıyebılırmıyız? evet

Peki ftden ıyımıdır bu sorunun cevabını ben cevaplamam

Geri
Üst Alt