aykut kocaman

aykutun g.tü KOCAMAAAAAAN KOCAMAAAAAAN KOCAMAAAAAAAANNN!
koyduk-mu_308114.jpg

Adnan Polat kadar katkısı olmuştur.

Hocam yine yaptı yapacağını

Bu sezon Aykut Hocam'ın 6 puan verdiği tek takım var o da biziz.Kupadaki 4 gollü galibiyetimizi de not düşelim.

Gizli Galatasaraylı bu adam.

Bu sezon Prandelli'den daha fazla katkı verdi.Helal olsun hoca.

adam gibi adam aykut hocam

Hocam yine yaptı yapacağını

Bu sezon Aykut Hocam'ın 6 puan verdiği tek takım var o da biziz.Kupadaki 4 gollü galibiyetimizi de not düşelim.

Gizli Galatasaraylı bu adam.

Hamza' nın FB li oluşu gibi, Aykut da FB ye transferinden önce Galatasaraylı idi, Oğuz Çetin - Rüştü Reçber de aynı şekilde...Yeri geldiği için belirteyim dedim, önemli bulduğumdan değil, bunların aşılması lazım...Burada bunlara takılan dangalakaların anlayabileceğini düşünmüyorum tabi...

Hamza' nın FB li oluşu gibi, Aykut da FB ye transferinden önce Galatasaraylı idi, Oğuz Çetin - Rüştü Reçber de aynı şekilde...Yeri geldiği için belirteyim dedim, önemli bulduğumdan değil, bunların aşılması lazım...Burada bunlara takılan dangalakaların anlayabileceğini düşünmüyorum tabi...

Bana dangalak mı dedin anlamadım ama bilgi için sağ ol.Makara yapıyordum ben.

Sir, beni haksız çıkarmıştır. Buna karşılık ben de şapkamı çıkarıyorum!

Bana dangalak mı dedin anlamadım ama bilgi için sağ ol.Makara yapıyordum ben.

Değil tabi yahu!...Makara yaptığını anladım tabi de yeri gelmişken iki lafından biri ''FB li Hamza'' olan tiplere dokundurmak istedim; tabi sende kendini o güruha dahil görüyorsan üstüne alınman isabet olacaktır!...

Bir Galatasaraylı bu kadar iyilik yapamazdı.

Geri
Üst Alt