aykut kocaman

Reis

1326762.png

böyle teknik direktörlerin Allah belasini versin dicem'de, fb'de iyi iyi dursun orada :D

Nasil bi antrenor bu anlamadim ? Bence yontulursa is yapar. Suan tam bir kutuk..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aykut kocaman: "taraftarlarımız gole kadar yüksek enerjiyle bize destek verdiler. en büyük hayal kırıklığım onları üzmüş olmamız."
aykut kocaman: "golden sonra turu geçmek için gösterilen yüksek enerji saha dağılımını dağıttı."
aykut kocaman: "söyleyecek ve anlatacak fazla bir şeyim yok."

aykut kocaman basın toplantısını soru almadan bitirdi.

galatasaray, östersunds'a elendikten sonra igor tudor kendisine yöneltilen en ağır soruları bile dinlemiş ve cevap vermeye çalışmıştı.

Tudor adamın dibidir
Aykut korkağın tekidir nokta.
Kaçışa bak sen şikeci herifin :) öyle vıııım kaçtıki radar madar bozuldu resmen

Bizi bırakmasın. Fenerbahçe Aykut'dan iyi hoca bulamaz.

Deha ile delilil arasinda ince bir cizgi vardir.

Ben aykutun bir deha oldugunu dusunuyorum.

Ama hoca daha gelmeden bir cok ise yaramaz oyuncu alindi. Keza h. Kaldirimla sozlesme uzatildi.

Ayku hoca ile konyaspordayken cokca clichy hayranligina tanik olmustum.. Ben burada fenere degil konyaspora komplo oldugunu dusunuyorum.

Aziz baskan konyaspor gibi guclu rakibi suan sampiyonluktan tamamen itti ilk 6 bile hayal onlar icin..

He aykutu niye bitmeye calisiyor orasini henuz cozemedim. Acaba aziz reiste targenyan yani Galatasaray kani mi var?

Tum bunlari yuzde yuz futbolda ridvanin aciklamasini bekliyorum. Cunku kendisi little fingerdan farksizdir. Guc kimdeyse o oradadir..

Yazık lan heriflere dünyanın en büyük işkencesi olabilir dinlemek.
insanı yaşamdan bezdirir

aykut hocam türk futbolu için çok değerli. umarım uzun yıllar fenerin başında kalır.

Beceriksiz, yeteneksiz; utanmaz haysiyetsiz. Onursuz.

Hepsi birer sıfattır, yakıştırmadır. Hakaret değildir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt