Aykut Kocaman'ın Milli Takım'da Başarılı Olacağı Gerçeği

kendisinin uzun süre antrene etmediği bir futbolcu topluluğunu kısa zamanda koordine edebilmek her babayiğitin harcı olmadığından

şüpheliyim

Fatih hoca bırakırsa benim adayım da Aykut Kocaman olurdu.

Fakat 2018 eleme grubu biraz zor. İlk 2'ye giremeyebiliriz. 2. olsak da barajı geçemeyebiliriz. Dolayısıyla gelen hocanın bütün kredisi 2 senede tükenebilir. Yeni hoca gelirse kendisini direkt ateşin içinde bulacak. Zor iş bekliyor 2018 eleme grubunda takımı.

Konya da yaptıkları milli takım patronluguyla odullendirilmeli.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eşortmanla bizi dünyaya rezil eder

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

defansif falanda olsa adamın bir taktiği var terim gibi gazcı değil!! kim gelirse gelsin hedef 2020 avrupa şampiyonası olmalı.hakan balta-gökhan gönül-burak yılmaz-selçuk inan gibi yaşı 30 a dayanmış bitikler bir daha çağtılmamalı

gelsin takımı yönetsin dursun ile iyi bir ikili olurlar

skubici bize armagan ederse istedigi yere gidebilir

turk futbolcu yerlerde surunuyor. 80 milyon bir devletin milli takimini gurbetciler olusturuyor. en iyi yetenegimiz ozan tufan olarak sayarsak ozaman bana bye bye
ister uzaydan hoca gelsin, bu milli takimdan sadece cacik olur. dua edelim emre mor gibi gurbetciler ciksin

yav adam fbdeyken dalga gecıyorduk ne cabuk unutuyonuz

Ben severim aykutu, ancak aykutun Galatasaray´lilar tarafindan bukadar sevilmesi, teknik direktör kabiliyetlerini sorgulatan bir husus. Aykut´un cidden iyi oldugu düsünülseydi, sövülürdü bence. 3-4 sene felan, dev bütceler ile calisti azizle ...

Geri
Üst Alt