Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
Biz 4 puan
Başak 2 puan
Bjk 3 puan
Vericek fb de 15 alıcak aykutun kafaya göre.
Yeni avatarın çok klas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 4 puan
Başak 2 puan
Bjk 3 puan
Vericek fb de 15 alıcak aykutun kafaya göre.
Yeni avatarın çok klas.
Aykut'un hesap doğru değilAykutun hesap dogru, yalniz biz deplasmanda 6 puan cikarinca yetiyor zaten
Yok,fenerin şampiyon olma ihtimali yüzde 5 bile değil şuandason 3 maçta öyle saçma işler olmalı ki şampiyon olsunlar.Normal şartlarda mümkün değil.Bizi yenselerdi yüzde 90 şampiyonlardı.3 lü averajı alma ihtimalleri de vardı o zaman.Şuanda ise tam tersi bir durum var.Derbilerin önemi tekrar gündeme gelir sene sonu
Bütün 3 lü averaj hesaplarını yapmadım ama hepsinde altta kalıyor sanırım fener.O yüzden kendileri 72 olurken başakşehirden başka 72 olan olmaması lazım veya başak 72 den aşağı inerse de biz 72 de olmalıyız ve kendileri de aşırı averaj kasmalılar.Yoksa olmuyor başka türlü3 lü averajı dahil etmemiştim ben edince bizde dahil 3 takımda 2 maçta takılacak fb de 5 maçı alacak olasılık hesabı yapsın aykut gerçekleşme ihtimali yüzde kaçmış ona göre![]()
Bütün 3 lü averaj hesaplarını yapmadım ama hepsinde altta kalıyor sanırım fener.O yüzden kendileri 72 olurken başakşehirden başka 72 olan olmaması lazım veya başak 72 den aşağı inerse de biz 72 de olmalıyız ve kendileri de aşırı averaj kasmalılar.Yoksa olmuyor başka türlü