Aylık Harcamalarınız?

15€ ev sigortası 35 bin Euro limitli
30€ Audi a6 minimum sigorta tek karşı ödeniyor
40€ Mercedes Vito minimum sigorta tek karşı ödeniyor
25€ hyundai trajet minimum sigorta tek karşı ödeniyor

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Gerci ben taksit oduyorum ikisine de. Dolayisiyla hem kendimin hem de karsi tarafi masraflarini karsilamam gerekiyor kanunen. Bir kac tane de Kaza yaptik gecen 5 bes sene de hem ben hem hanim. O yuzden haliyle yuksek. Evin de sigorta karsiligi ederinden fazla. Sizin icin sevindim.

2 bin kredi
700 taksit
60 elektrik
40 su
70 internet
240 telefon faturası

Ama 11 aydan itibaren bir sıkıntım kalmıyor çok şükür. Belki bir eve girerim belki de araba alırım kısmetse.

Hatay'da Opera mı ? En fazla gittiği yer Künefecidir ya :D

Üniversitede hoca zorla gitmemizi isterdi. Bileti final kağıdına sıkıştırırdık; +5 puan verirdi. İşkence gibiydi. Hayatımda artık opera sadece tarayıcı ve otel yönetim programı olarak var çok şükür!

opera (y)

çarpışma filmleri izlemek ve cavush meditasyonu için iyi 1 seçenek

Opera diye bi oyuncu Beşiktaş’ta oynadı..
Ordan bile gitmemem gerektiğini anlayabilriim
Nalet gelsin opera ve baleye
Küçükken taksimde zengin bi arkadaşım anası bizi götürdü akm ye.Çok elit bi aileydi.Akşam ibo şovu izlemiştim de anca kendime gelmiştim

opera (y)

çarpışma filmleri izlemek ve cavush meditasyonu için iyi 1 seçenek

mahirin opera sevdasinin sir perdesi aralanmistir... aylik 70 liralik kultur sanat masrafinin cogunlugunu sivi sabun ve pecete olusturuyor olsa gerek.

mahirin opera sevdasinin sir perdesi aralanmistir... aylik 70 liralik kultur sanat masrafinin cogunlugunu sivi sabun ve pecete olusturuyor olsa gerek.
:asd:
animated-smileys-hands-fingers-10.gif

Maaşımın bir 1/3 ü bulunduğum ülkede 2/3 ü Türkiye'ye yatıyor. Buradaki maaş hesabının kartını hanıma verdim, arada harçlık alıyorum. Kafam rahat ohhh.. tavsiye ederim verin yengeye kartı hiç uğraşmayın
Ben bir aralar yaptım.
2 ay sonra eşim stressten hastalandı.
Bir de bana güzel güzel anlatıyor şu kadar arttı bu kadar arttı diye.
Bir kontrol ettim artan şeyler sadece ödenmemiş faturalar.

Erkek adam harçlık almaz hesabını bilir harçlığı o verir.
İşini bil, paranın kontrolü her zaman sende olsun ki sürprizlerle karşılaşma.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt