Aylık Harcamalarınız?

200 TL Benzin
109 TL Digiturk
85 TL İnternet
110 TL Telefon
15 TL Spotify
1,650 TL Ev + araba kredisi.
200-250 TL Eğlence diyelim.

Allah kolaylık versin. GSS de işleniyor değil mi sana?
yok sigorta yok,
kapağı almanya ya da abdye atmayı düşünüyorum. abdde sponsor var ama önceliğim almanya. akrabaların restaurantı var almanyada. kurban bayramında söylediler. almanca çalışmaya başladım. yeni göçmen kanunu çıkmış sanırım. iyi düzeyde ingilizcem var. 1 hafta önce almancaya başladım. b1e kadar çıkarabilirsem almanyaya kaçacağım. almanya olmazsa son çare abdye kaçarım artık.

yok sigorta yok,
kapağı almanya ya da abdye atmayı düşünüyorum. abdde sponsor var ama önceliğim almanya. akrabaların restaurantı var almanyada. kurban bayramında söylediler. almanca çalışmaya başladım. yeni göçmen kanunu çıkmış sanırım. iyi düzeyde ingilizcem var. 1 hafta önce almancaya başladım. b1e kadar çıkarabilirsem almanyaya kaçacağım. almanya olmazsa son çare abdye kaçarım artık.
o nasıl bi son çare öyle yaw

Bekliyorum bir kişide

1500 TL Sex
1000 TL Alkol
1000 TL Poker vs

Yazmadı daha.

Aslında evin kira değilse çok fazla para da gitmiyor asıl para yeme ve içmeye gidiyor. 2019 yılı itibariyle maksimum fiyatları üste yuvarlayarak yazarsam şöyle ki

sabit giderler elektrik, su, telefon, digitürk ayda 100 liradan 4'ü toplam 400 lira

Mazot arabayla ne kadar gezdiğine bağlı ayda 300 km falan yapsan ortalama 100 lira da o

Yılda 1-2 tatil olayı var deniz otel falan derken o da baya tutuyor

Son olarak yemek içmek, ne yeyip ne içtiğine bağlı her gün yumurta, ekmek, makarna, pilav yersen fazla tutmaz ama et, tavuk ızgara mangal pahalı. İçme de her gün ayran içersen fazla tutmaz ama rakı içeyim dersen yandın. Yeme ve içmenin hesabını tutamıyorum. Ayda 1.000'den aşağı gitmiyor çoğu zaman fazlası var eksiği yok.

Geri
Üst Alt