Aynı İsimle Alt Liglerdeki Takımlara İzin (Galatasaray B Yolda)

Ahmet Bayram

Since 1481
Tecrübeli Üye
Aynı isimle alt liglerdeki takımlara izin

1407318042.jpg

TBF Yönetim Kurulu takımların alt liglerde aynı isimle takım çıkarmalarını karara bağladı.

Konuyla ilgili açıklama şöyle:

"Üst liglerde yer alan takımların sporcularının gelişmesine yönelik hedefle kuracakları ümitler yaş kategorisi ağırlıklı ikinci takımlarıyla arzu ettikleri takdirde aynı isim ve tüzel kişilikleriyle Erkekler Bölgesel Ligine katılım hakkı sağlanması prensip olarak benimsenmiş ve bu sezon uygulanması hedefiyle bu konuda gerekli mevzuat çalışmalarına başlanması kararlaştırılmıştır."

Kaynak: basketfaul.com

TBF onay vermişde bizim boyle bir projemiz var mı ? Hiç bir yerde okumadık ve hiç bir yöneticide bahsetmedi

Büyük ihtimal Ülker spor istediği için çıkmıştır bu kural

futbol sanmistim

basketbol icin gereksiz

5 kurus ayirmasinlar bu sikecilerin basinda oldugu olusuma bana kalsa SK yerine FK olmak en mantiklisi

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Basketbolda zaten iyi gençler çıkıyor . Alt yapı iyi orda ama futbolda alt yapı çok kötü . En çok böyle bir sisteme lazım olan branş futbol bence . Almanya'da , İspanya'da kulüplerin B takımları var . Ve bu B takımlarında sadece genç oyuncular değil 25+ üstü oyuncular da oynuyor ve yabancı sınırı orda da yok .

Hay baskete gereksiz gözüyle bakan zihniyetinize emi şu ülkede bütün yatırımlar futbola yapılıyorda ne oluyor kavgadan gürültüden başka ?

Futbol olsa iyi olurdu. Basket için birşey diyemem hele ki turgay denen eleman o federasyonun başındayken...

Daha önce defa defa bahsettiğim uygulama nihayet hayat buluyor. Bizdeki ikinci takımın zaten geçen sezondan beri antrenörü var, ama oyuncuları yoktu. Alain Digbeu'nun eline muhtemelen bu yılki genç takım ve Doğukan verilir. Gelecek sezonun genç takımından da takviye alınır. Umarım en kısa zamanda TFF de bu uygulamaya geçer. Dünyanın her yerinde uygulanan ve başarılı olan bir sistem.

futbol sandiydim. basketbol gereksiz bir brans zaten birde Bsiyle Csiyle ugrasmak iyi olmaz

Geri
Üst Alt