Ayrı Eve Çıkmak İstiyorum Ama Askerlik Engeli Var

Duman Güngören

Parçalı Üye
Merhaba arkadaşlar para biriktirmeye başladım ayrı eve çıkmak için.

Hesaplarıma göre kasım ayında ayrı bir eve çıkabiliyorum. (Eşyaları falan hesaba kattım)

Ama kafama takılan birşey oldu.

2016 Yılının kış ayında askere gitmeyi planlıyorum. (genel seçimleri bekliyorum, bir umut 10 aya falan düşer diye).

Şimdi askere gitsem eşyalarım ne olacak diye düşünüyorum? Ailemin evine götüremem çünkü yeterince küçük koyacak yer yok.

Sizce nasıl bir çözüm öneririsiniz bana?

Askere gidip gelim öyle mi ayrı eve çıkayım napayım?

öneri lütfen.

2 ay için 2 yıl mı beklenir ? Git yap askerliğini sanki gitmeyeceksiniz.

Merhaba arkadaşlar para biriktirmeye başladım ayrı eve çıkmak için.

Hesaplarıma göre kasım ayında ayrı bir eve çıkabiliyorum. (Eşyaları falan hesaba kattım)

Ama kafama takılan birşey oldu.

2016 Yılının kış ayında askere gitmeyi planlıyorum. (genel seçimleri bekliyorum, bir umut 10 aya falan düşer diye).

Şimdi askere gitsem eşyalarım ne olacak diye düşünüyorum? Ailemin evine götüremem çünkü yeterince küçük koyacak yer yok.

Sizce nasıl bir çözüm öneririsiniz bana?

Askere gidip gelim öyle mi ayrı eve çıkayım napayım?

öneri lütfen.

çok beklersin :D git yap askeriğini sonra çıkarsın ayrı eve. Paranı enpara zengin faizine yatır değer kazansın :D

ayrı kışlaya çık

kesin çözüm

Daha yeni indirdiler. Bir daha indirmezler. Sen yine bekle 2016'yı ama ayrı eve de çık. 2 sene ayrı evde yaşamış olursun. 2 sene az bi süre değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ne acelen var , askere git gel sonra ayrı eve çıkarsın.

Yanılmıyorsam 2004'te 18 aydan 15'e düşmüştü.Yani 10 sene sonra 12 aya indi.Zor yani 2 sene de 10 aya düşmesi.

dayaklada bırakmazlar bunu

Askerlik daha düşmez mümkün değil git gel bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu kafayla askerde 5 kamyon zopa yersin.

ayri eve cikma, askerligini bitir ayaklarin uzerinde dur oyle. her seyin bi zamani var ama yine sinirlendirdiniz beni

10 aya falan düsmez. düsürecekleri kadar düsürdüler zaten.

Ön Lisans mezunu isen 2016 veya 2017'ye kadar acıktan tamamlayıp lisans mezunu olup kısa dönem yapabilirsin aslında.. Kısa dönem yapmanın cok büyük avantajları var, tecrübe ile sabittir :)

Sana bir dost tavsiyesi git vakitlice askerliğini yap..Karşına uygun bir eş adayı çıkar veya çok cazip bir iş çok pişman olursun sonra.. Kesinlikle şuna düşer buna düşer diye bekleme..Ben askere gidecekken uzmanlığı kazandım(diş hekimiyim) sonra uzmanlık beni sarmadı yarım bırakdım işyerime döndüm..O arada eşimle tanıştım evlendik ettik..Şu an işim gayet iyi eşim gayet iyi hayatta hiçbir sıkıntım yok desem yeridir(Allaha binlerce kez şükürler olsun) ama askerlik sıkıntısı başlı başına bir bela...Uzmanlığın tek iyi yanı askerliği 2018'e kadar ertelemem oldu.. Bedelli tekrar çıksın diye bakıyoruz öyle.. Şimdiki aklım olsa ayda 15000 lira kazanacağımı bilsem yine ilk iş askere giderdim..

Askere gel wc mintikasi yaparsin bol bol sen bu zihniyetle anca zaten orda

Geri
Üst Alt