Ayrı Eve Çıkmak İstiyorum Ama Askerlik Engeli Var

Gir Açıktan lisans yap, madem o kadar bekleyeceksin. Zaten AÖF iyiyce kolaylaşmış.

Askere git gel.

Ayrı eve çıkma ağlatırlar adamı.

Düşün ramazanda annen iftarı hazırlamış bütün aile bir arada sende kendi evinde iki zeytin bir tabak makarnayla iftar ediyorsun.

Bence evlenene kadar evden çıkma hatta ailene teklif et büyük eve çıkın kira farkını sen öde.

Benden sana bir abi tavsiyesi.

BlueTapa

korkaktan asker olmaz. git anlat derdini genel kurmaya silsinler seni askerliğini

10 aya düşmesinimi bekliyorsun? :) ben yaşımda devremde gittim 15 ay yaptım geldim üzerine 5 sene geçti korkmayın bu kadar adam yemezler..

tutacagin evide yuksek katlardan tut soyle en az 8nci kat filan olsun beyine giden oksijen akimi daha verimli olsun

Bir ev, bir genç aşık ve aralarına giren TSK....Sadece başlığı okudum ve trajik ve umutsuz bir aşk hikayesi olduğunu anladım.... :)

Askere git gel.

Ayrı eve çıkma ağlatırlar adamı.

Düşün ramazanda annen iftarı hazırlamış bütün aile bir arada sende kendi evinde iki zeytin bir tabak makarnayla iftar ediyorsun.

Bence evlenene kadar evden çıkma hatta ailene teklif et büyük eve çıkın kira farkını sen öde.

Benden sana bir abi tavsiyesi.

BlueTapa

oruc tutmuyorum ki.

2018'e kadar üniversite bitirde beş buçuk ay yap. Yoksa uzun dönem daha düşmez ortalık karışıkken hele hiç bekleme :)

Askere git gel belki fikrin değişebilir önemli bir süreç çünkü uzun dönem gidecekmişsin bir de az zaman değil

Geri
Üst Alt