GSC Portal Ayrılıklar Devam Ediyor!

Defolsun gitsinler de yeni takım bulamazlarsa veya gittikleri takımlar bizim kadar para vermezse yine de bizden para almaya devam etme hakları var mı acaba? Böyle bir durum yoksa sıkıntı yok, zaten başarılı olmamızın imkansız olduğu bir sezondayız, basketbol voleybol vs. gibi branşlara ne kadar az para gitse kardır.

Futbola dikkat etmek lazım ama..

ulan arroyo gitse anlarımda, her maç milletin küfür ettiği adamlar gitmiş neyin tantanasını yapıyorsunuz.

Ian Vougukas da gitmiş.Bu gidenler sıkıntı yaratmaz da eğer geri kalanlardan herhangi birisi giderse işte o zaman sıkıntı yaratır.Sinan,Arroyo,Ender,Erceg falan önemli adamlar.İnşallah yerlerine iyi bi adam alırız.Gerçi TOP16 öncesi transfer yokmuş.Bu kadroyla da imkansız zaten.Oliyi yenecen de Neptunas'ın kaybetmesini beklicez bi de.

Özyer'e göre gidenler takımda yeteri kadar süre bulmadıkları için ayrılmışlar. Ayrıca yeni ödeme sistemi de pazartesi gününden itibaren çalışacakmış.

AslanStatisticBasket @GSStatsBasket · 31 sn.32 saniye önce

Ekrem Memnun hakkında sözler sarfettiğiniz söyleniyor doğru mu?Murat Özyer: Benim bulunduğum gemide bir delik olursa ben de batarım.
0 yanıt0 retweet0 favori Yanıtla
Retweetle
Favorilere ekle
Daha fazla

AslanStatisticBasket @GSStatsBasket · 3 dk.3 dakika önce

Murat Özyer: Pazartesi günü Basketbol takımına ödeme olacak ama tutarını bilmiyorum bunu Yönetim belirleyecek.Ödeme yapılacağı tebliğ edildi
0 yanıt0 retweet Yanıtla
Retweetle
Favorilere ekle1
Daha fazla

AslanStatisticBasket @GSStatsBasket · 3 dk.3 dakika önce

FLAŞ - Murat Özyer: Geçtiğimiz günlerde Erceg'in menajeri geldi ve "isteyenleri var" dedi. Bizde tamam dedik ne diyebiliriz.
0 yanıt2 retweet3 favori Yanıtla
Retweetle2
Favorilere ekle3
Daha fazla

AslanStatisticBasket @GSStatsBasket · 5 dk.5 dakika önce

-İstifa ediyormusunuz ?Murat Özyer: Hayır, etmiyorum bu işe baş koyduk. (Radyospor)
0 yanıt3 retweet2 favori Yanıtla
Retweetle3
Favorilere ekle2
Daha fazla

AslanStatisticBasket @GSStatsBasket · 6 dk.6 dakika önce

Murat Özyer: Yönetim bir ödeme planı yaptı, Can Topsakal bunu oyunculara bildirdi. Gidenler de bunu biliyordu. İlk ödemeyi P.Tesi yapacağız.
0 yanıt2 retweet5 favori Yanıtla
Retweetle2
Favorilere ekle5
Daha fazla

AslanStatisticBasket @GSStatsBasket · 7 dk.7 dakika önce

Murat Özyer: Arroyo, Erceg ve atletik bir 5 numara bulduk bunu kaybetmek istemeyiz.
0 yanıt2 retweet4 favori Yanıtla
Retweetle2
Favorilere ekle4
Daha fazla

durum içleracısı

Geri
Üst Alt