Ayrılmak İstediğini Yönetime İletti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed Safa Eker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
8m8a2d.jpg

Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Hamit Altıntop, sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

Devamı GSC Portal'da...

Kim alır ki? Kötü adam değil de yaşı ilerledi , uzun sakatlıktan döndü, ne yapacağı belirsiz.

-Tapatalk-

Allah razı olsun.

2 senelik alacağı, nerden baksan 6-7 milyon euro kar etmiş oluruz.

Ama bu maaş ile onu kim alır bence hiçkimse

Aldığı ücreti ve bunun karşılığında verdiği katkıyı ayrıca yaşını da düşünürsek gitmesi bizim için hayırlı olur.

Gitmesine gerek yok.Maaşını cüzi bir rakama çekilsin yeterli gerçi Eray'ın 1 milyon avro alacağı yerde cüzi rakam ne olur kestiremedim.Sonuçta 2 senedir pek katkı alamıyoruz kendisinden.Dünyada bunun örnekleri çok

Bu olsun. Hamit'i alıp bizzat yüklenip Almanya'ya götürecek çok Galatasaray taraftarı çıkar :D

Bu kadar parayı bırakıp giderse helal olsun.

Hiçbir işe yaradığı yok. Sağ bek oynayamaz, sağ kanat oynayamaz. Orta saha desen o mevki için bile ağır.

Gol atmaz, asist yapmaz ama fena değil öyle mi? Akhisar'da bile oynatmam bunu.

elimizde o paraları alıpta yatanları görünce hamite helal olsun diyorum. oynayamayacağını düşündüğü için oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. bundesligada mutlaka kulüp bulur ama o paraları vereni zor bulur. umarım istediği bir kulübü bulup gider bizim için hayırlı olur o paraya tarık yada başka bir yerli sağ bek alırız.

Futbolu bırakma zamanı geldi.

Gitmesine gerek yok.Maaşını cüzi bir rakama çekilsin yeterli gerçi Eray'ın 1 milyon avro alacağı yerde cüzi rakam ne olur kestiremedim.Sonuçta 2 senedir pek katkı alamıyoruz kendisinden.Dünyada bunun örnekleri çok

Eray 4 sene icinde her sene artarak 700.000 TL, 800.000 TL, 900.000 TL 1 Milyon TL aliyor.

Ne 1 MIlyon Eurosu be kardesim? Bilmiyorsaniz gidin google da arayin önce, sonra burda atip tutuyorsunuz.

Eray 4 sene icinde her sene artarak 700.000 TL, 800.000 TL, 900.000 TL 1 Milyon TL aliyor.

Ne 1 MIlyon Eurosu be kardesim? Bilmiyorsaniz gidin google da arayin önce, sonra burda atip tutuyorsunuz.

Ne farkeder yetenek namına birşey varmı adamda veya o parayı hakediyor mu ? Bu soruları yanıtla ondan sonra bana muhasebe dersi ver

Hamit piyasası olan bir futbolcu. Eğer gerçekten ayrılmak isterse özellikle Almanya'dan en az 3-4 kulüp bulur. Haa sorun şu ki, o kulüplerin hiçbiri Hamit'e 1.5 milyondan fazla para vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt