Aysal: "Balanta ve Tarık'la ilgileniyoruz"

tüpçü varya elimizi kolumuzu bağladı kırbacı vuruyor sırtımıza tam işkence arkadaş

Alternatif bek

Alternatif kanat

Alternatif kenar forvet yada forvet.(yabanci)

3 önemli ihtiyacimiz varken, bir stopere 10 milyon euro vermek gibi bir lüksümüz yok. Haberin doğru olduğuna da pek inanmiyorum.

başkan yanlış konuşmuş... halbuki "bizde para bok gibi, doria için 10 da veririz 15 de demeliydi... tarık içinde amaannn lafı mı olur paket yapıp getirsinler taksi parasını ben veririm" demeliydi... daha önce hata yapılmış ya... hani oraya buraya para saçılmış... aynen devam etmeliydi...

Klübe gereksizleri hiç bir plan yapmadan doldurursan 10 milyon değil 1 milyon bile ödeyemeyecek hale gelirsin. Sen önce Hayroviç fiyaskosunun hesabını ver bir hele ondan sonra çık bu saçma sapan demeçleri ver etrafa. Defans oyuncusuna 10 milyon verecek lüksü yokmuş beyefendinin. Neremle gülsem bilemedim şimdi.

Kısa zamanda max. verim alacagımız bir adam lazım stopere, yani defansı toplayacak, lider bir stoper.

Ujfalusi 1 sene oynadı, savunmamız çağ atladı,

Daha eldeki yabancıları gönderemedik, yine rezil bir transfer yönetimi..

Tapatalk

Allah rızası için önce dany i eboueyi gönder ve de mümkünse sen transfer yapma istifa et.

20 yasina giricem ve 20 yildir Galatasaray batti batiyor deniliyor... Bakalim ne zaman baticaz tövbe yarabbim. Oyle bi imkan varmi sizce? Arasiler yeter hatta herseyi tasar sakin olun

Devre arasında 20 milyon euro kime ödediniz? Ne faydası oldu?

2-3 milyonluk adamlarlamı şampionlar ligi hedefi koydunuz?

10 milyona ala bildiğinize şükredin 30-40 milyon potansiyeli adamı.

Balante pek tanımıyorum ama tek hamleli stoper deniliyor ve doğruysa yine yanlış tercih olur

Doria'ya şuan kimse 10m vermez.

Baktı Erkan Zengin transferinde eses döşemeye çalışıyor Yasin'i aldılar.

Ama tarık konusunda ısrarcıyız anlaşılan. Umarım alırız :)

Baktı Erkan Zengin transferinde eses döşemeye çalışıyor Yasin'i aldılar.

Ama tarık konusunda ısrarcıyız anlaşılan. Umarım alırız :)

Burada önemli olan Tarık zaten. O yüzden çoğu kişi Yasin transferine pek iyi bakmıyor. Teklif edilen paranın üstüne eklenerek hem Erkan hem de Tarık alınabilirdi. Yoksa Yasin gerçekten yetenekli adam, tabii yapabileceklerini kestirmek zor.

Tapatalk

Stoper transferi yapınca ne olacak? Futboldan sorumlu ne kadar kişi varsa bir zahmet gönderilsin kulüpten yeni gelen teknik ekip hariç. Transfer politikamız resmen fiyasko.

tüpçü varya elimizi kolumuzu bağladı kırbacı vuruyor sırtımıza tam işkence arkadaş

Şikeye karşı çıkmanın ve Fenerbahçe'ye muhalif olmanın bedelini ödettiriyorlar bize. Geçmişte böyle yapan takımlar da küme düşürülmüştür,mali olarak TFF'den olmadık cezalar almışlardır. Şimdi yabancı sınırlaması denen illet yüzünden feshettiğimiz kontrat bedelleri ve Türk oyunculara saçılan milyon eurolar,ayrıca mevcutlara ücret iyileştirmesi,teknik direktör krizi,devre arası alınan oyuncular vb. derken kulübün mali dengesi bozuldu...

Sanırım TFF amacına ulaştı. Demirören'in kıs kıs güldüğüne eminim...

110 yıllıkl kulüp kendisine bir alt yapı sistemi, bir transfer sistemi oturtamaz mı ya ?

Geri
Üst Alt