Aysal: "Bu sadece başlangıç"

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
aqm09B.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ‘Etik spor boykotu’ açıklamasının detaylarını anlattı...

Haberin Devami GSC Portal'da

Helal başkanım helal..Özlediğimiz şeyler bunlar.. sıra geldi tüpçüye :f50::f50::melo::melo::melo:

Başkanın bunları söylediğini ve haberin doğru olduğunu varsayaraktan ,

" Bu açılımdan futbol federasyonu da üzerine düşeni almalıdır. Bir yola çıktık. Bunun geri dönüşü olmayacak. Ya Türkiye’de sağlıklı spor yapma şartlarını sağlayacaksınız, adaletli ve ahlaklı olacaksınız, ya da sadece siz oynayacaksınız. Galatasaray konu ile ilgili üzerine ne düşüyorsa yapacaktır. Eylem planımız hazır. Sadece düğmeye bastık. İşin ruhunu temizleyemeden, ekonomisini temizleyemez, kalkındıramayız. "

Basketboldaki yapılabilecekler az çok belli fakat futbolda neler yapılabilir ligden çekilirizden ayrı ?

Baskanim kapat hepsini yeni bir spor dali icaat et ona akalim

Başkan futbolda da bunu yapsa bizim taraftarlar arasında kim hayır der.? Sonuna kadar kendi adıma desteklerim.

gercekten futbolda ne gibi bir eylem yapabilirki galatasaray? havuz dan cikabiliyormuyuz? bundan baska ne gibi bir eylem yapabiliriz ki? TFF düsürme operasyonu varsa orasini bilmem

Çok güzel hareketler bunlar! Devamını bekliyoruz sayın başkanım...

Böyle bir ortamda nereye kadar saha içinde mücadele verecektik zaten.Dur demenin vakti gelmişti.Yönetim artık daha somut adımlar atacak belli ki.Taraftarında destek vermesi şart.

tapatalk

Başkanın bunları söylediğini ve haberin doğru olduğunu varsayaraktan ,

" Bu açılımdan futbol federasyonu da üzerine düşeni almalıdır. Bir yola çıktık. Bunun geri dönüşü olmayacak. Ya Türkiye’de sağlıklı spor yapma şartlarını sağlayacaksınız, adaletli ve ahlaklı olacaksınız, ya da sadece siz oynayacaksınız. Galatasaray konu ile ilgili üzerine ne düşüyorsa yapacaktır. Eylem planımız hazır. Sadece düğmeye bastık. İşin ruhunu temizleyemeden, ekonomisini temizleyemez, kalkındıramayız. "

Basketboldaki yapılabilecekler az çok belli fakat futbolda neler yapılabilir ligden çekilirizden ayrı ?

uefa'ya basvuruda bulunacaktir. belki bu sekilde tff düser. aklima gelen ilk sey bu.

Hakkımızı bu şekilde her alanda ararsak , TARAFTAR da ARKANIZDA olacaktır.

Fatih Terim'in gönderilme şekli sebebiyle Aysal'ı çok eleştirmeme rağmen -hatta şuan ki teknik direktör sürecini de- söz konusu Fenerbahçe ve şike konusundaki tavır ve açıklamalarını çok yerinde ve başarılı buluyorum. Hele yapılan tişörte karşılık Fenerbahçe'nin çıkardığı sakil tişörtü görünce doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum.

Futbol tarafında nasıl tepki verilebilir bilemiyorum. Maça çıkmamak 3 puan kaybetmek olur. Lige katılmamak ortamı iyice gerebilir. Ayrıca ne kadar taraftar desteği alır onu da kestirmek zor. Artı Digitürk'ün bize karşı yaptırımları olabilir mi bilemiyorum. Havuzdan çıkmanın da keza öyle yaptırımları olabilir. Bence gayri resmi yollardan Ülker, Digitürk protesto edilebilir. Özellikle taraftar kolları üzerinden bu sloganlaştırılabilir. Her maç tribünlerde TFF ile ilgili küfür veya hakaret içermeyen ama yapılan bu adeletsizliği ima eden -ceza kapsamına girmeyen- yazılı pankartlar olabilir. Hatta bunlar kalıcı olarak belli yerlere asılabilir. Hatta öyle yerlere asılsın ki Digitürk istediği kadar kasıp eğip bükse de ekrandan çıkartamasın ve milyonlar o pankartları 90 dk boyunca okusun. Ancak bu boykot öyle yarım ağızla değil planlı programlı yapılsın ki önümüzdeki sezon boyunca sürekli gündemde olsun.

Digitürk'ün ne günahı var diyenler olursa şike sürecinde Fenerbahçe'nin küme düşmesi Fener'den sonra en çok Digitürk'ün aleyhine olacaktı. Satış gelirleri ciddi oranda azalacaktı. Federasyonun bugüne kadar olan tutumunda Digitürk'ün direkt ya da endirekt mutlaka etkisi vardır diye düşünüyorum. Milyon dolarların döndüğü yerde sporun ruhu ve ahlakının ayarını malesef yeşil dolar belirliyor.

okurken yemin ediyorum tüylerim ürperdi onur ve gurur duydum erkekçe mertçe bir açıklama efsane başkana helal olsun her geçen gün hayranlığım daha da artıyor bu sözler 10 kupaya bedel:ka19: kuşlar gibi ezik bir klüp olmadığımızı net bir şekilde ortaya koymuş :2_thumbs_up_-_animated:gerekirse futbolda da tavrımızı net olarak koyacağımızı eski tas eski hamam bu işin devam etmeyeceğini söylemiş:sopa: Avrupa klüpleri yabancı havuzunda dilediği gibi transfer yaparken biz hala omu olsun bu mu olsun teranesiyle vakit öldürüyoruz:90: hangi kariyerli teknik adam bu kısıtlamada kendini riske atar ki :coffee: hep bizim uefayı 3 yabancıyla aldığımızı söylüyorlar yav kardeşim 100 senede bir gelecek bir jenerasyondu oda bize nasip oldu bir daha hakan şükür arif hakan Ünsal büyük kaptan Bülent çıkartamazsınız çıkmıyor da zaten koskoca Galatasaray:gs: dünyada sosyal medyada en çok takip edilen takımlardan biri:queen: ş.liginde ismine layık bir kadro çıkartamayacak böyle bir komedi varmı yaaaa:31:

işlerine gelir onların bedavaya aldığı kupanın farkında olacak şeref olsaydı iş bu durumlara gelmezdi

Ne zamandan beri beklediğimiz, özlediğimiz Galatasaray işte buydu, her yerde sesi gür çıkan, her yerde hakkını arayan, yeri gelince masaya yumruğunu vuran bir Galatasaray..

Geri
Üst Alt