Aysal: "Bu sadece başlangıç"

Hep destek tam destek. Ağzına sağlık başkan, bu tavrını sürdür ne olursa olsun taraftar arkanda olacaktır.

Bütün şerefsizlere bir
3f38svag.gif
yeter.

bu 17 haziranin 17 si. 17 temmuzla ilgilimi acaba. bu adam ne olursa olsun o son maça şerefsizligin olmasina ragmen., ligede devam edeccegimiz düşünülürse altinda bişey ariyorum. ya da abartiyyorum.

helal olsun reis. terimin gönderilmesinden sonra boykot ettiğim gsstore ye eve döner dönmez gideceğim. gün destek olma günü böyle olun canımızı yiyin.

helal olsun reis. terimin gönderilmesinden sonra boykot ettiğim gsstore ye eve döner dönmez gideceğim. gün destek olma günü böyle olun canımızı yiyin.

Fatih Terim Galatasarayda teknik direktör görevinden alındı diye GSStoru boykot ettin öylemi?

Yorum yapmayacam. Sadece yazık diyorum başka bişey demiyorum. Taraftarım diye gezmeyin.

Fatih Terim Galatasarayda teknik direktör görevinden alındı diye GSStoru boykot ettin öylemi?

Yorum yapmayacam. Sadece yazık diyorum başka bişey demiyorum. Taraftarım diye gezmeyin.

Senin taraftar etiketine ihtiyacım yok zaten. Benim galatasaraylılığımı cümle alem biliyor. Daha çocuk denecek yaşta iken okul harçlıklarımızı ali samiyenin yeni açığında harcıyorduk. floryada mecidiyeköyde yol paramızın dahi kalmadığı eve nasıl döneriz hesaplarını yaptığımız günleri biliyorum. Kadın basketbolun yerlerde süründüğü zamanlar da dahi sırf destek olsun diye basket maçlarına gittiğimizi bilirim bre. Anlatamayacağım çok günlerim geçti sarı kırmızı dolu renklerle. Bizim gibi taraftarların tek isteği floryayı da taraftarı da bir bütün haline getirebilecek işini iyi yapan insanların bu camiayı yönetmesi.

Bu sitemim sadece fatih terim gittiğinde olmadı. albayrak da ali dürüst de gittiğinde de aynı sitemli konuşmaları yaptım. Ama terim gönderilince sitemler yerini artık eylemlere bıraktı. Taraftar olarak benim emeğim var bu kulüpte. 3-5 senelik başarıya endeksli taraftar değilim ben. Arena yapılırken bile kendi evim yapılıyormuş gibi o dağ başına inşaat ne alemde diye giden bir taraftarım ben. Benim taraftarlığımı yargılamaya kalkışma kardeş harbiden kötü konuşurum.

Galatasaraylı bir taraftar olarak bıktım artık yıllarca futbolun kötü yönetilmesinden. Tam istikrar dedik tam başarılar yakındır gelecek dedik 2003 ten beridir yollarını gözlediğimiz adam tam geldi dedik sağ olsun içine ettiler her şeyin. yine saha da değil masa da kaybettik.

Terim gittikten sonra yakın çevremle konuşabilsen de anlatsalar sana. galatasaraya dair en ufak şeyi kaçırmayan ben galatasarayla ilgili herşeyi bıraktım. yeni yeni psikolojim toparlanıyor. yeniden bir sıcaklık oluşmaya başladı. ne kadar kızgın öfkeli ve kin dolu olsam da bu günler de kulübümün sonuna kadar arkasındayım. Galatasaray vefa nedir bilmese de çok şükür gerçek taraftarı biliyor. Bu durum bittikten sonra yine takımımla ilgili radikal kararlar alıcam. bu kulüpte sadece yalı çocuklarının söz söyleme hakkı yok. onlar kadar benim de hakkım var. haa belki benim önemim olmayacak ama bu sergilenen bencilce tutum ve davranışlara perde arkasında oynanan oyunlara dik duruşum devam edecek.

futbol da basketteki gibi ligden çekilirim diyemezsin... sponsorluk anlaşmaların var, kontratların sözleşmelerin anlaşmaların var... ancak havuzdan çıkmayı gönülden desteklerim...

Başkan ne yaparsa kendi adıma desteklerim.

Her türlü branşta yasal açıkları arayıp kullanmak lazım, ayrıca ses getirecek renkli protestolar yapilmali ki halk desteği sağlansın.

Geri
Üst Alt