Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Scoutgs formunda Aşkın isimli bir arkadaş var Reyes konusunda 4-5 gün önceden imza aşamasında olduğumuzu söyledi. Yapılacak diğer transferler ile ilgili olarak da solbek-Ofansif Orta Alan-Sol Kanat ve Sağ kanat olarak çalışma yapıldığını söylemişti. Yani aşağı yukarı başkanın şuanda söylediklerinin aynısını söylemişti.

müthiş olur ! eksikler onlar.

ben reyesi istemiyorum ya

ispanyol olduğu için

gelip buraya uyum sağlaması uzun sürer

Reyes gelir,fatih hoca cok istiyordu zaten.

ben reyesi istemiyorum ya

ispanyol olduğu için

gelip buraya uyum sağlaması uzun sürer

nasıl istemezsiniz kazımla mı devam edecektik reyes topu aldımı yardıran bi adam şutu iyi çalımı iyi deparı iyi daha ne böyle beğenmeye beğenmeye stancu cana gibi adamlara kalmıştık

2 tane yabanci yolcu eger 3 yabanci gelirse.

abi anlamıyor olabilir ama koskoca başkan oyuncusunu nereye gönderdigini bilmezmi ::asd:

abi başkan mı göderiyor adamı ? oldu olucak biletini verip çantasınıda toplasın .. onu hatırlama gibi bir mecburiyeti yok .. ayrıca iyi oynuyor falan da dedi .. demek ki izlemiş yada haberleri gelmiş

nasıl istemezsiniz kazımla mı devam edecektik reyes topu aldımı yardıran bi adam şutu iyi çalımı iyi deparı iyi daha ne böyle beğenmeye beğenmeye stancu cana gibi adamlara kalmıştık

Reyes?... Hmmmmm.....

Daha gecen hafta engin baytarın attığın golün ortasını yaptı .Az dikkatli olsak

adam bu sene hücuma çıkmaya başladı

savunma konusunda da hata yaptığını hatırlamıyorum

solbek alınmalı ama acil değil

ve hakanı idam etmek yerine yedek kulübesine koymak lazım

Bu açıklamalardan çıkacak kesin sonuç Reyes'in bize geleceğidir.

müthiş olur ! eksikler onlar.

Yanlış hatırlamıyorsam Hamit'in Ve Alper Potuk'un bu gurubun dışında ilgili olduğumuz oyuncular olduğunu da üstü kapalı olarak söylemişti Sergen!

Bu arada senin de benim de ısrarla söylediğimiz OKAY'ın oynadığı oyunu gördükçe hem gurulanıyor hem de alamadığımız için hayıflandığımı da söylemek isterim.

başka kanat oyuncusu alırız

uefa bize "kanatlara sadece reyesi alabilirsiniz yoksa kazımla devam edin" diye yasak mı koydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt