Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Ünal Başkana "Amrabat ve Reyes müjdesini verdiniz son dakika olayları olmazsa...." vs. şeyler söylendi, Ünal Aysal karşı çıkmadı. Anlaşılan Reyes geldi gelecek.

Ünal Başkan iyi bir santrfor lazım, yerli istiyormuş kendisi.

Yabancı solbek gelmesi mevzusunda Hakan Balta'nın iyi bi yedek olacağı savunulmuş, ve başka böyle solbek var mı diye sorulmuş.

sen benim ne demek istediimi anlamamışsın hasan alinin hakanı kesebileceğini kastetmişim işte ben yabancı solbek alınsın hakan yedek dursun dıye bıseyde söylemedım

Hakan Ünsal son dakıka birsey olmassa Amrabat hayırlı olsun dedi baskan Kayseri satmıyor demedi mi

Amrabat'i alamayız.

Striker , Çempiyıns lig :D

başkan elini cebine iyice at devre arasında :asd:

sen benim ne demek istediimi anlamamışsın hasan alinin hakanı kesebileceğini kastetmişim işte ben yabancı solbek alınsın hakan yedek dursun dıye bıseyde söylemedım

Yok ben anladım. Hasan Ali Balta'yı keser ona da katılıyorum. Ama arkadaş Hakan Balta haricinde yedek kalabilecek başka iyi Türk var mı demeyi kastetmiş (yabancı sol bek gelirse). Hasan Ali'yi yedek olarak düşündüğün anlaşılıyor ondan öyle yazdım.

Hasan Ali tabi ki Balta'yı keser. :)

yazın reyes diye ölüyodunuz harbiden şimdi burun kıvırın rieraya mahkum kalalım

Alper Potuk ve Amrabat kolay değil çok paralar isteniyor 2'si içinde.

Reyes,Yiğit Gökoğlan gelecek gibi.

Son dk birsey olmazsa Amrabat ve Reyes mujdesi verdiniz dedi, Amrabatladami anlasmisiz?

amrabat :yoji:

Çok fena rezil oldum yahu ,top adamın kafasından sekerek engin in çabasıyla ayağına çarptı ve önünde kaldı .Sen bu adamın 12 maçta bir ortası varmı dedin ,bende golle sonuçlanan ortasını gözüne soktum ,şimdi yaz sabaha kadar adamın kıçından sekti ,mekti uğraşamayacağım ...Gerek yok

Hocam emin ol ondan demiyorlar. Bunu demelerinin sebebi, bu ligdeki sertliğin kasaplıktan kaynaklanmasıdır diye düşünüyorum.

Ek olarak şunu ilave edeyim :

Türkiye'ye gelen İspanyol futbolcuların ülke şartlarına ayak uyduramamasıdır.Juanfran,Güiza,Guti ve Riera gibi isimler tatmin olmak için yeterlidir sanırım.

Yok ben anladım. Hasan Ali Balta'yı keser ona da katılıyorum. Ama arkadaş Hakan Balta haricinde yedek kalabilecek başka iyi Türk var mı demeyi kastetmiş (yabancı sol bek gelirse). Hasan Ali'yi yedek olarak düşündüğün anlaşılıyor ondan öyle yazdım.

Hasan Ali tabi ki Balta'yı keser. :)

:tiphat:

Korkunç bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt