Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Başkan en kötü Avrupa liginde sürekli yer almalıyız demek istedi yoksa hedef Champions League hep orda olmalıyız.

Reklamlardan sonra Ünal Başkan Sercan hakkında ve son şike olayları ile ilgili yorumda bulunacak.

Başkan önceliğimiz yerli demişti. Devre arası alabileceğimiz yerliler kimler olabilir acaba?

Zafer Biryolda Türkiyede oldu Güiza Barcelona B de oynayan bir futbolcuydu

Türkiye ile ne alakası var Allah aşkına? İspanya'da Real Madrid, Barça, Sevilla, Atletico, Villareal, Valencia gibi takımlarla maç yapılıyor. Bizim ligde en kıytırıktan takımlar maç yapıyor, kadro kaliteleri berbat.

Başkan önceliğimiz yerli demişti. Devre arası alabileceğimiz yerliler kimler olabilir acaba?

burdan ve yırtdışından dedi. burda alper potuk zor tabi...ama alınabilir. yine okay yokuşlu,muhammet demir,olcan ve yiğit gökoğlan var.yurtdışından gökhan töre,mevlüt falan..

Forvet istemez Fatih hoca,2 tane açık alırız 1 tane de orta saha bence

defansa adam almayız sol bek haric orta sahaya -sağ kanada ve forvete adam alıcaz gibi forvet garanti sercanda yok artık

Çok fena rezil oldum yahu ,top adamın kafasından sekerek engin in çabasıyla ayağına çarptı ve önünde kaldı .Sen bu adamın 12 maçta bir ortası varmı dedin ,bende golle sonuçlanan ortasını gözüne soktum ,şimdi yaz sabaha kadar adamın kıçından sekti ,mekti uğraşamayacağım ...Gerek yok

aa gormusun sende

asiste noldu birden kic bas girdi olaya:)

rakibin kafasina yapilan bir ortayi ornek verdigin icin utanmiyormusun GS seviyesinde solbek oldugunu iddia ettigin adam icin.

12 macta rakibin kafasina orta yapmis oda kaptirmis gol olmus:)

cemiskezekmi burasi zigler salaginin mac basina en az 5 bindirmesi ortasi var

hakan yeteiyymis riera yetersizmis

gorende hakan bindirip bindirip destek veriyor adama sanacak

2 kere bile verkaca girmemistir sol bekiniz sol aciginizla:)

ama riera yettersiz hakan yeterli:)

Podolski gelmiyorsa reyes gelsin ! Kim var kanatlardada reyes'i istemiyorsunuz ? sanki sezon bittimide normal transfer sezonu başladı :) devre arası transferi yapacaz ve takımların satmak istediği, takımından ayrılmak isteyen ve 11'de forma giymek isteyen futbolcuları alabiliriz. O yüzden reyes'e burun kıvırmayın. Gönül isterdi podolski gelsin ama podolski gelmiyorsa reyes benim için devre arası transferi olarak nokta transferdir. Reyes hücum hattındaki yaratıcı sorununuda bi nebze çözebilir.

bu başkan bizim için büyük bir şanstır gerçektende

aa gormusun sende

asiste noldu birden kic bas girdi olaya:)

rakibin kafasina yapilan bir ortayi ornek verdigin icin utanmiyormusun GS seviyesinde solbek oldugunu iddia ettigin adam icin.

12 macta rakibin kafasina orta yapmis oda kaptirmis gol olmus:)

cemiskezekmi burasi zigler salaginin mac basina en az 5 bindirmesi ortasi var

hakan yeteiyymis riera yetersizmis

gorende hakan bindirip bindirip destek veriyor adama sanacak

2 kere bile verkaca girmemistir sol bekiniz sol aciginizla:)

ama riera yettersiz hakan yeterli:)

Bak reis ,ben balta hakında yeterli lafı kullanmadım .Çık su psikolijiden ,adamın yaptığı orta gol oldu ,hadi git yat şimdi.Senin eşşeğin erkek olsun ,hadi canım

ali turan için yediğimiz hurmalar

bugün ........ tırmalar :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt