Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal Canlı Yayında TRT 1' de

FM'ye kadro kurmuyorsunuz olm? Podolski-Amrabat-Reyes üçlüsü aynı takıma alınır mı? Riera-Kazım da var kanat oyuncun. Şaka mısınız nesiniz arkadaş.

Formda ve vatan özlemi çekmeyecek bir Reyes'e kim itiraz edebilir ki?

Aysal KAyserispor teklifimizi kabul etmedi dedi Amrabat icin. Hakan Ünsal program basladigindan beri Amrabat diyor zaten :) Özel bir sevgisi var ona karsi galiba. Gerci Terim de asiri derecede begeniyor Amrabat´i. Ama Hurma denen insan bize vermez Amrabat´i. Eger Amrabat olay cikartirsa gidecegim diye, belki sansimiz olabilir.

Reyes´le anlasilmis ama Terim´in son karari bekleniyor diye anladim ben. Baskan 1-2 futbolcu dedi ama istekleri say say bitmedi :D En az 4 futbolcunun transfer edilecegini düsünüyorum.

defansta şart avrupada başarı için ujfa cok yaslı semıhte genç baya tecrübesi yok servet zanla zaten olmaz oraya bi kolo toure iyi gider

taiwo ile olcani alirsin

tash gibi olur sol kanadin

Reyes'i istersek yarın transfer edebiliriz.

Amrabat'a resmi teklifte bulunduk.

Keita hedeflerde yok.

Sol bek - Ortasaha - Forvet transferleri düşünülüyor.

sağol kanka, ama kesin açık lazım bize. kazım ile riera ile olmuyor

çok transfer yapıcaz gibi.. gerek yerli ,gerek yabancı olsun ...

Reyes+Podolski gelsin çıldırırım.Kazım-Riera kabusundan sonra 3 level atlatır bu 2´li.

amrabatın radarımızda oldugu ifşa oldugu için hakan ünsal öyle bir tepki vermiştir .

defansta şart avrupada başarı için ujfa cok yaslı semıhte genç baya tecrübesi yok servet zanla zaten olmaz oraya bi kolo toure iyi gider

Sezon sonuna kadar bu defans hattı götürür, ama sezon sonunda kesinlikle kaliteli Stoper alınmalı. Tabi sol bek de şart en geç sezon sonu.

Bu transfer açlığınızı anlamıyorum. Bu lige saydığınız isimler çok çok fazla bence. 2 tane adam gibi yerli oyuncu, bir tane de (yabancı) ileriye dönük efektif bir orta saha alırsan ligi 15 puan önde kapatırsın zaten.

Reyes+Podolski gelsin çıldırırım.Kazım-Riera kabusundan sonra 3 level atlatır bu 2´li.

Reyes'i Podolski gelmezse veya Podolski ile beraber gelecekse çok isterim şahsen. Birbirini tamamlayacak 2 kanatımız olur.

Sol açık-sag açık-sol bek-forvet gibi görünüyor.

Veya sag açık yerine orta saha da olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt