GSC Portal Aysal Dönemine Gönderme!

Tuna Köse

Baba Gündüz
apo.jpg

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği ve Hamza Hamzaoğlu'nun ilk antrenmanına çıktığı çalışma sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Albayrak açıklamalarda bulundu.
Detaylar GSC Portal'da...

Hiç yakışıyor mu şu adam GS a..

Geldiğinden beri her kamera gördüğü yere zıpladı her mikrofon uzatana bülbül gibi şakıdı.
Bir sus be adam bir ağırlığın olsun...

Perşembe günü Ünal Aysal ın basın toplantısını çok merak ediyorum.
Belgelerle konusursa bu sefer nasıl yalan söyleyecek acaba Abdurrahim bey...

Kuyruk acısı. Aysal kovdu ya bunu zamanında.

I am the one who knocks!

Ya o değilde ,,
"" .....Galatasaray’da alt yapı başkanı olduğum zamanlardan tanırım. ""
;(:38573:

Bu terimciler ayni zamanda polatci mi acaba ona gore cephe alacam

aysal dediniz ya birden estetik reklamı görüyorum bu sayfada. :D

Albayrak gibileri sorumlu yapmak hataydi, adam bizi gibi taraftar sadece

Albayrak, Hamza Hamzaoğlu’nun göreve getirilmesi fikrini paylaştığında çok olumlu dönüşler aldığını da vurgularken, “Ben fikrimi ilk Ali Dürüst’e söylediğimde, ‘Müthişsin’ dedi. Başkanımız Duygun Yarsuvat’ı aradığımda ise o da beni tebrik etti” şeklinde konuştu.

Ne gereksiz bir adam , insallah secimi kaybedenler arasinda olur, adam sirf kendini öne cikarmak icin galatasarayi kulaniyor bir kac yil sonra politikaya atilir

Hatta basın danışmanı bugün bana, ‘Sizden söz alabilir miyim? Biz Galatasaraylı olduk ve dördüncü yıldız törenlerine bizi davet eder misiniz?’ dedi. Ben de ‘Şampiyon olalım, özel uçak bile göndeririz’ yanıtını verdim.”

Albayrak, Hamza Hamzaoğlu’nun göreve getirilmesi fikrini paylaştığında çok olumlu dönüşler aldığını da vurgularken, “Ben fikrimi ilk Ali Dürüst’e söylediğimde, ‘Müthişsin’ dedi. Başkanımız Duygun Yarsuvat’ı aradığımda ise o da beni tebrik etti” şeklinde konuştu.

:asd:

Yigidi oldur hakkini ver. Albayrak cok dogru bir hamle yapti. Hatta ersun yanal hamlesinden cok daha iyi diyebiliriz, cunku hamza hocayi hemen butun camia kabullendi.

Simdi tek yapmasi gereken basarili futbol oynatmak ve teknik acidan da basarili olmak.

Abdurrahim yönetimde ol dedik de bu kadar konuş demedik la bi sus

Abdurrahim, milyon elim olsa, bir tanesini elini sıkmak için vermem.

Cok gereksiz adam, Galatasarayligi malesef tek yönetimde olunca agir basiyor, yönetimde degilken POlat dönemi Otobüs bile iptal etmisti zarar görmesin diye deplasmana... okadar büyük Galatasarayli. Ama malesef bizim taraftar herseyi unuttuyor

Geri
Üst Alt