GSC Portal Aysal Kararını Açıklıyor!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

7cf57aysalhaber3_7WSAT-Kopyala.jpg

Galatasaray’da Olağanüstü Genel Kurul öncesi hareketlilik arttı…

Haberi Devam
ı GSC Portal'da

kur sağlam yönetici kadronu ite köpeğe malzeme verme.
Ali Dürüst olmazsa olmazı olmalı

Bence başkan hatasından dönecek.En azından Ali Dürüst'ü yönetime geri alacak.

Başkan miladını doldurdu ben aday olacağını düşünmüyorum.. İkinci yaptığı erken seçimle güvenoyunu almıştı zaten.. Bu seçimin amacı çok farklı umarım yanılırım .. Su ters yöne akmaz tekrardan ali dürüst yada albayrakla birleşeceğini düşünmüyorum hakkımız da hayırlısı olsun..

Turan Yücel: Başkan aday olmayacak. Bu akşam yönetimle vedalaşacak, akşam veya yarın açıklanacak. (GS TV)

Doğru mu bu muhabbet?

bakalım kaçacak mı mücadele mi edecek
umarım sağlam güçlü bir yönetimle devam eder
etmezsede dünyanın sonu değil

Hayirlisi olsun. futbolda fena çuvalladi. Anlamadigi bir konuda kafasina göre isler yapmaya kalkmasi kendini bitirdi. Tff, siyaset filan üstümüze geliyor ama sen futbolda bu kadar amatörce hatalar yaparsan bunlarin arkasina siginmayacaksin. Kadro çöp yigini gibi oldu. yeni gelen yönetimin temizlemesi kolay olmayacak.

rezıl ettı koca camıayı.3.haftada bu kadar yanlış bır zamanda secım ne demek bırakmak ne demek.her ışı yanlış zamanda yapmayı basarabılıyor.2 yıl eski yonetım ve teknık heyet sayesınde basarılıarı görunce ben tek basıma da bu ışı yaparım dıyıp klubun altına dınamıt koyması unutulmayacak.

mücadele etmeden kaçarsa fatih terim'den farkı kalmaz... en çok bu zamanlarda ihtiyacımız var... inşallah sağlam bi kadroyla güvenle devam eder.... şikeci ve güruhuna boyun eğmek yok hemen öyle.... :hat:

Geri
Üst Alt