Aysal: “Kimse inancını kaybetmesin”

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1bb75AYSAL_HABERICI_AR92X%20%28Kopyala%29.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son dönemde alınan kötü sonuçlara karşın kimsenin inancını kaybetmemesini istediğini söyledi.

Detaylar GSC Portal'da..

selçuk ve burak sahadayken inanç mı kalır insanda

Başkan yaptıklarin ortada tabi ki hataların var ama yapacaklarina da inanıyoruz...

:happy0025: Tamam Patron

Tamam

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

eleştirmek için değil meraktan soruyorum; 8 hafta tüm maçları alacağız bu arada fb de bi o kadar kaybedecek ve biz şampiyon olacağız ve bunun için inancımızı kaybetmememiz gerekiyor, doğru mu anladımo_O

ünal başğanın twit hesabı bizi trollüyor bence

Haklı bitime 8 hafta var daha. Evimize gelecek - Beşiktaş deplasmana gidecek olan da bir Fener. İnanç önemli, gerisi gelir. Su an Fenerli oyuncular da, taraftarlarda şampiyonluğu kazanmış gibi bakıyorlar olaya. İşimize yarar bu bizim.

Çok az ihtimalde olsa, Galatasaray'ın olduğu yerde inancımızı kaybetmemeliyiz.

Fark 5, 6 olsaydi kaybetmezdik ama Trabzon maçinda sonra 3 puan verilirse Feneve fark 11 olur.... bizim deplasman maçlardaki sorunlarda çözülmedigi için sampiyonluk hayal oldu.

no.

2 sene üst üste sampiyon olmus, sayisiz kupa ve basari yakalamis, bir kulübün yönetimine lig'de 2.'lige veya 3'lüge geriledigi icin "yönetim istifa" denmesi cok manidar!

enteresan bir milletiz.

bunlar bence zaten taraftar degil, mamalanmis sahislardir

Bitime 8 hafta kala 11 puan geriden gelip şampiyon olursak toplu kuş katliamı olur.

Şampiyonluk geçti, 2.'lik en önemlisi....

adam şampiyonluğa inanın dememiş ki,

ilerde düzelicez iyi günler bizi bekliyor demiş.

şampiyonluk gitti bundan sonra zaten şu oynadığımız futbolla şampiyonluğu haketmiyoruz ama gelecek sezon 4. yıldızı alacağız inşallah.

Galatasaray bizimdir kimse kıçını yırtmasın avrupa bizim işimiz...sıra ligde artık full konsantre güveniyorum ben olur olmaz ama son maça kadar hala şansımız var fener zigzaglı bi takım elbet puan kaybetcek

2.olmazsak patlarız cl gelirlerine rağmen 50 60m zarardayız girme gidemiyor olmamızı düşünün :S

Ünal Aysal'ın hiç bir lafına inanmıyorum bu saatten sonra, daha TFF başkanını değiştiremedi. 3-5 tane Anadolu kulübü başkanına söz geçiremedi. Geçelim bu işleri.

senin bu kulüpten gideceğine dair inancım hep vardı, var olacak..

Geri
Üst Alt