Aysal: “Kimse inancını kaybetmesin”

Ünal Aysal'ın hiç bir lafına inanmıyorum bu saatten sonra, daha TFF başkanını değiştiremedi. 3-5 tane Anadolu kulübü başkanına söz geçiremedi. Geçelim bu işleri.

Eee anlatın bakalım nasıl değiştirecek bakalım? Artık bırakında şu işleri Adam gibi taraftarlık yapın.....niye Almanyada, İngilterede, İspanyada vs Bayern, Liverpool, Real Madrid şampiyon olmadımı Federasyonla uğraşmıyorlarda biz bir sene olmadıkmı hemen federasyon istifa yönetim istifa diye çığlık atıyoruz? birazda böyle düşünsek nasıl olur?

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

2 sene üst üste sampiyon olmus, sayisiz kupa ve basari yakalamis, bir kulübün yönetimine lig'de 2.'lige veya 3'lüge geriledigi icin "yönetim istifa" denmesi cok manidar!

enteresan bir milletiz.

bunlar bence zaten taraftar degil, mamalanmis sahislardir

O saydığın başarılarda futbol ile sorumlu ve ilgilen yöneticiler kalmadı ama. Bu yönetim çok farklı başkanımız hariç.

Başkanda yalancı olmadığına göre futboldan anlamıyor.Candan ercetin futbolun prosuda olmadığına göre...

Eee anlatın bakalım nasıl değiştirecek bakalım? Artık bırakında şu işleri Adam gibi taraftarlık yapın.....niye Almanyada, İngilterede, İspanyada vs Bayern, Liverpool, Real Madrid şampiyon olmadımı Federasyonla uğraşmıyorlarda biz bir sene olmadıkmı hemen federasyon istifa yönetim istifa diye çığlık atıyoruz? birazda böyle düşünsek nasıl olur?

Biz şampiyon olduğumuzda da değişmesini istiyorduk TFF'nin,durumun şampiyonlukla alakası pek yok; tavır ile alakalı...TFF'nin bize negatif baktığı kendi yönetim kurullarının ve kurumlarının oluşturulmasından(bu Galatasaray'a karşı açık bir göndermeydi) ve son 2,5 sezıondur yapılanlardan zaten net.Ha Demirören'i değiştiremez diye istifa olayını pek tasvip etmem ama kural değişikliklerinde daha aktif olabilirdi.

Hiçbir dediğine inancımız kalmadı başkan malesef sana inananları hayalkırıklığına uğrattın pekçok kez.

Tüpcüyü indiremediler diye kimse eleştiremez bence yönetimi.

Tüpcü orda kim uzakdan kumandası olduğu bilinirken onu ordan Türkiye'den kimse indireme kumanda sahibi izin vermedikce.

Konya maçında inancımızı kaybedip kaybetmeyeceğimiz netleşecek. Sahadaki oyun çok önemli.

Sahadakiler ruhunu, şerefini kaybetmiş, biz inancımızı kazansak ne olacak?

Futbolcuların inancı olmadıktan sonra taraftar sonuna kadar inansa ne yazar? Biz mi çıkıp oynayalım?

ne inancı ya 11 puan fark var 8 hafta kalmış takım deplasmanda 1 tane mac kazanamamış neyin inancı ?

Önce sen adam gibi mesaj at, gerisini hallederiz.

Adam tam cakal secimden sonra kume dusecegini biliyor Fener'in :D Yasli kurt :)

bu seneyi geçtim artık.mancini nin geçenki açıklamalarından sonra da kendisine biraz daha süre vermek gerektiği fikrini destekliyorum ama yanlışlarından da vazgeçmesi lazım.

benim esas takıldığım nokta iki senede gelirlerimiz tavan durumdaydı.bundan sonrası için olur da cl ye gidemezsek ekonomik durumumuzu ne olacak? söylentilerin doğruluğu ne boyutta.şu andan itibaren başkanın ekonomik olarak düzlüğe çıkmış bir kulüp bırakması beni daha çok ilgilendiriyor.

Birlik ve beraberlige en cok ihtiyac duydugumuz su gunlerde ligin en boktan takimina kendi sahasında yenilen takımın nesine inanayim büyük baskan?

Sen iyi bir iş adamı olabilirsin ama bir futbol kulübünü şirket mantığıyla yönetemezsin.Vizyonunu biliyor ve anlıyoruz ama beğenmediğin herkesi böyle kıçına tekme vurur gibi gönderirsen sonun böyle olur.Florya çiftliğe dönmüş.Bundan sonrasını nasıl idare edeceksin merak ediyorum.

Geri
Üst Alt