- 20 Haziran 2011
- 60.958
- 69.363
- 4.758
Pasiflik konusunda reis bir baskandır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Aysal'ın hiç bir lafına inanmıyorum bu saatten sonra, daha TFF başkanını değiştiremedi. 3-5 tane Anadolu kulübü başkanına söz geçiremedi. Geçelim bu işleri.
O saydığın başarılarda futbol ile sorumlu ve ilgilen yöneticiler kalmadı ama. Bu yönetim çok farklı başkanımız hariç.
Başkanda yalancı olmadığına göre futboldan anlamıyor.Candan ercetin futbolun prosuda olmadığına göre...
cok yanlis düsünüyorsunuz. bütün idareciler futboldan anlayacak diye bir kural yok. hem candan ercetin'in ne isi olur futbol külübüyle. bu kulübün himayesinde gs lisesi, gs üniversitesi falan da var. onlarin da yönetilmesi lazim. candan ercetin anladigim kadariyla egitim "sektörünü" yönetiyor.
maalesef cogu vatandasimiz sirket yönetimi hakkinda bir bilgisi olmadigi icin cok kolay zannediyor bu isleri. bakkal dükkani degil ki bu her isi tek bir adam yönetebilsin.
candan ercetin üzerinden prim yapmayi da birakin artik lütfen.
Aysal gibi başkan zor bulursunuz terim konusunda %100 haksız ama tek yanlışı orada mali açıdan çok önemli yerlere geldik polat gibi başkanlardan bıktık
Sent from my iPhone using Tapatalk