Aysal: "Mancini yüksek maliyetli 3 oyuncu istedi"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
mancini4.jpg

NTV Spor Haber Müdürü Özgür Buzbaş, Mancini ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile konuştu.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Mancini demis ki: hedefler degisti , gecen sene farkli simdi farkli bir vizyon var (italya basinina)

doğruysa rezalet bir durum. mali sıkıntın varsa ücretleri neden arttırıyorsun

mancini zaten alamayacağımız oyuncular isteyecekti, bundan emindim.çünkü adamın alıştığı seviye bu, haklı kendince de.biz de o paraları veremeyiz, bu çok net.ve muhtemel bir başarısızlığın bahanesi de bu olacaktı.

başkan takdir ettim.tazminatsız bir şekilde taktiksel olarak manciniyi gönderdin.

adamin bosuna mi o kadar parasi var kim bilir senede kac kisiyi tazminatsiz kovuyordur

Ben olsam ben de isterim 3 transferi. Kadro leş, Doğan Şahin'le Jimmy ile bu işlerin olmayacağını hoca kendisi de biliyordu. Kendi kariyeri açısından en doğru olanı yaptı, yolun açık olsun sinyor. Umarım daha doğru zamanda daha doğru şartlarda tekrar dönersin.

sorunun transfer oldugunu tahmin etmistim zaten. mancini gibi adami getiriyorsan belli bir bütce de vermelisin adama.

mancini vizyon hakkinda italya basinina demecte bulunduysa bunun da transferler ile alakasi var.

büyük ihtimal yönetim dedi ki: "suanki yabanci kisitlamasiyla CL'de basarili olamayiz. bu yüzden düsük bütceli adamlar alalim. hedef lig sampiyonlugu olsun" (hakli buluyorum)

buna karsilik mancini: "ben buraya CL'de basari kovalamak icin geldim. hedefim sadece lig degil, CL'de basari yakalamak". (bunu da hakli buluyorum)

nitekim terim'i bizden koparan TFF ve onlarin arka plandaki liderlerinin yine hedefi tuttu: önce terim'i bizden kopardilar, simdi de mancini'yi. bize bir kez daha zarar vermeyi basardilar.

adamda biliyor bu yabancı sınırı ve de rezil yerlilerle birşey yapamayacağını.doğru olanı yaptı kendisi için.benim merak ettiğim kimleri istediği ??

adamda biliyor bu yabancı sınırı ve de rezil yerlilerle birşey yapamayacağını.doğru olanı yaptı kendisi için.benim merak ettiğim kimleri istediği ??

balotelliyi istemis olabilirmi? ve Aysal cok pahali oldugunu ve bu imkansiz oldugunu söylemis olabilirmi?

Bahane olarak görmemek gerek, City deki enfes kadroyu biliyoruz sonuçta. İstemiş veya istememiş yollar ayrıldı konuşulmaması daha doğru olur sanki bu konuda.

Stoper, orta saha ve forvet diyor haberlerde. Tahminimce stoper için Balanta, orta sahaya İnler, forvete de Quagliarella'yı istedi Lombardo'nun açıklamalarına bakarsak.

Gitti diye arkasından konuşuyor olmasın fakat bu Mancinicilik nedir anlamış değilim.. Mancini çok CL isteyen ve CL de başarılı bir adam olsaydı MCity gibi para babası takımın o kadar yıldız futbolcuların top koşturduğu takımda başarılı olurdu. Ne CL sinden bahsediyorsunuz?? Ne yapsın şimdi Ünal Aysal malum zat tepe altında tüpçü yanlarında şikeci zat ezik fiko ve diğer çakal eğitimsiz ve üstüne şikeci küçük takım başkanlarından oluşmuş bu çürümüş bu kokuşmuş Türk futbolunun içinde tek başına ne yapsın bu adam? Mancini bizim babamızın oğlu değil elin İtalyanı imkanları beğenmedi gitti diye ağlayacak halimiz yok. Bizi imparatorumuz canımız ciğerimiz dediğimiz adam satıp gitmişken bir sezonluk deplasman fakiri bir italyan için bu ağıt fazla...

balotelliyi istemis olabilirmi? ve Aysal cok pahali oldugunu ve bu imkansiz oldugunu söylemis olabilirmi?

benimde bir tek aklımda o isim var.rhodolfo da olabilir.hadi balotelli zordur daha genç talibide vardır.ama rdoholfoyu da ikna edememek ?? bilemiyorum...zaten 2-3 güne medyaya düşer isimler.

Kisacasi baskan bakti bu hocayla olmayacak .tek tarafli bitirirsem cok fazla para vermek zorundayim.o yüzden bahane ureterek karsilikli bitirdiler ;)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt