Aysal: "Moyes önceliğimiz değil"

Hepsi çöp. Kim gelsin diyorsun derseniz herhangi bir adayım yok. İş işten geçmiş gibi duruyor maalesef.

Yönetim istifa diyenlerin kişisel olarak hayatta ne gibi başarıları var, yazsınlar bir zahmet öğrenelim de dikkate alalım, yani önce bir çapınız olsun sonra yönetimi istifaya davet edin.

löw cok kötü bir td

almanya gibi bir takima oynattigi futbol ortada

löw'den hicbirsey olmaz

büyük hata olur

sen bana löw'ün tek bir olagan üstü basarisini göstersene :)

Bize gelen hocadan olağan üstü bir şey yapmasını beklemiyoruz ki Galatasaray'ın bu ligde her ne türlü pislik dönerse dönsün formasıyla dahi ilk 3 sıraya çok rahat girer deplasmanlarda biraz daha dirayetli ve dik duran bir takım oluşturarak şampiyon yapmasını bekliyoruz gelen hocadan iç saha maçlarını taraftarla birlikte bir şekilde alıyoruz zaten.Yani eline yüzüne bulaştırmayacak birinin gelmesi tek beklentimiz olmalı bence yoksa bu turt ligimizde şampiyon olmak çokta mesele değil bence,bizim gibi bir takım için.

Yönetim istifa diyenlerin kişisel olarak hayatta ne gibi başarıları var, yazsınlar bir zahmet öğrenelim de dikkate alalım, yani önce bir çapınız olsun sonra yönetimi istifaya davet edin.

Çok talihsiz bir yaklaşım olmuş bence, herkes spor yöneticisi olmak durumunda değil ve yahut çalıştığı iş alanında en başarılısı olmak zorunda değil eleştirmek için o zaman kimsenin Sabri'yi ya da başka bir oyuncumuzu eleştirme hakkıda olmaz kim nerde ne kadar top oynamış hangi çapla eleştiriliyor bu bakışla mı yaklaşacağız olaya.

Ben Moyes'i isterim. Buradakiler yine tüm başarısızlığı bu adamın üstüne yıkar United döneminde ki ama hayır hadi 0 transferle aynı kadroyu V.G ilk 3'e soksun da görelim.

United yaşlanmış ve bitik bir takımdı Moyes aldığında. Kadro da çok eksikler vardı Moyes'in de transferde hatası var ama tüm hata onun değil gerekli yerlere transferler yapılmadı bugün nereden baksan V.G'de 6-7 tane transfer yaptıracak üst düzey.

Moyes'in şansızlığı Ferguson'dan sonra koltuğun başına oturması. Ferguson bu kadroyu çok iyi biliyordu ve her maç her oyuncudan nasıl faydalanacağını çok iyi biliyordu ama başka kim gelirse gelsin en az 5-6 oyuncu değişmeden başarılı olamayacağı çok açıktı.

Bana göre mesela United'ın ortasahası EPL'in en zayıf ortasahalarından biri. Hele o Mata transferi kadar saçma bir transfer görmedim. Bu transferleri de Moyes tek başına gidin alın demiyor orası United.

Löw yerine Moyes'i tercih ederim.

Çok talihsiz bir yaklaşım olmuş bence, herkes spor yöneticisi olmak durumunda değil ve yahut çalıştığı iş alanında en başarılısı olmak zorunda değil eleştirmek için o zaman kimsenin Sabri'yi ya da başka bir oyuncumuzu eleştirme hakkıda olmaz kim nerde ne kadar top oynamış hangi çapla eleştiriliyor bu bakışla mı yaklaşacağız olaya.

Bu yaşıma kadar ne başkanlar gördüm, Ünal Aysal'ı el üstünde tutmak gerekirken istifa diyenler var, elbetteki kişisel başarının insanların en önemli hakkı olan eleştiri ve sorgulama yapması ile alakası yok, ben o örneği hayatta her şeyin kolay olduğunu zanneden hiçbir şeyden haberi olmayanlar için verdim, milyonlarca taraftarın olduğu, milyar dolar değerindeki bir markayı yönetmek, evde klima altında oturup forumda yazı yazmaktan zordur.

Zaten forumdaki ortama bakarsak Jurgen Klopp gelecek olsa adam geçen sene Münih'den fark yedi bizim için 2.lik başarı değildir denir. Diyenler olur yani.

bütün çöplerle ilgilenip en çöpünü getireceğimize şüphem yok

Umarım önceliğin falan değildir zaten. Yoksa sağlam küfür ederim başkana.

Hepsi çöp. Kim gelsin diyorsun derseniz herhangi bir adayım yok. İş işten geçmiş gibi duruyor maalesef.

Aynen öyle renkdas. Luce ve Tuchel'e sicak gözle bakiyorudum ikiside gelmedi.

Klinsmann ve Löw ikiside 99% olmaz. bakalim kimi geteriecek. Thorsten fink'i falan getirmesin de

Tuchel ve Hidzfelt'i atlıyorum:

1)Juande Ramos

2)Hamza Hoca

333)Denizli

Aceleye gerek yok başkan eylüle kadar yolumuz var.

İki sene önce david moyes'i istanbula çağırıp , böyle itibarını aşağılayıcı bir açıklama ile ülkesine göndereceğimizi bir söylese forumda herkes totosuyla güler sopayla kovalardı..:D

Bu lafı gerçekten etti mi bilmiyorum; ama bu laftan sonra Moyes'in getirilmesi büyük skandal olur. Biz istemiyorduk, adam kendi geldi yalvardı, başkasını bulamayınca mecbur bunu aldık demek olur.

Geri
Üst Alt