GSC Portal Aysal Son Noktayı Koydu!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
fft104mm3168766.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal başkanlığı halefine devredeceği günden itibaren Galatasaray için neler yapacakları konusunda konuştu.

Detaylar GSC Portal'da!

Muslera, melo, sneijder, drogba gibi transferleri artik unutabiliriz

marek heinz, inamoto, zapata gibi 5. sinif yabancilara hazirlikli olun

sikeyi yapan digerleri ama bedelini bize ödettiler her anlamda önümüzü keserek

medyaya bosuna "4. Kuvvet" demiyorlar

cok igrenc bir yapi

Muslera, melo, sneijder, drogba gibi transferleri artik unutabiliriz

marek heinz, inamoto, zapata gibi 5. sinif yabancilara hazirlikli olun

sikeyi yapan digerleri ama bedelini bize ödettiler her anlamda önümüzü keserek

medyaya bosuna "4. Kuvvet" demiyorlar

cok igrenc bir yapi

Ben Adnan Polat döneminde bile Zapata ve Stancu kazigi (Becali) disinda kalitesiz yabanci geldigini görmedim. Avrupa´nin büyük liglerinden bir cok popüler ve kaliteli isimler geldi, ama bir cogu Engin Baytar kadar bile katki veremedi. Yani transferde sadece isim önemli degil, onlarin oyun sablonuna uygun olmalari ve verimli kullanilmalari da önemli.

Ben Adnan Polat döneminde bile Zapata ve Stancu kazigi (Becali) disinda kalitesiz yabanci geldigini görmedim. Avrupa´nin büyük liglerinden bir cok popüler ve kaliteli isimler geldi, ama bir cogu Engin Baytar kadar bile katki veremedi. Yani transferde sadece isim önemli degil, onlarin oyun sablonuna uygun olmalari ve verimli kullanilmalari da önemli.

kalite anlayisina bagli bence bu. ünal aysal zamanindaki transferlere bir de adnan polat zamanindaki transferlere bakinca ciddi bir fark var arada. bir elmander'e bak, bir de stancu'ya bak; bir zapata'ya bak, bir muslera'ya bak; toplasan belki muslera+elmander daha ucuza gelmislerdir ama kalite/katki anlaminda arada dag kadar fark var. unutulmamalidir ki, adnan polat baskan kalsaydi kulübü kücültme yoluna gidecekti (paraya tok, basariya ac futbolcu) ve ucuz/kalitesi düsük topcu alacakti.

ünal aysal kulüp icin dönüm noktasi olmustur ve kulübe cag atlatmistir.
alp yalman'da ise adnan polat potansiyeli görüyorum. yanilmiyorsam ikisinin arasi cok iyi zaten.

Yalman seçilmez merak etmeyin.

Mutlaka başka bir güçlü aday çıkacaktır karşısına.

Baskan bizi Yalmana birakirsan kirilirim bak. Adam capsiza benziyor, kusura bakmayin. Sneijderi maasindan dolayi kovma potansiyeli seziyorum o herifte.

kalite anlayisina bagli bence bu. ünal aysal zamanindaki transferlere bir de adnan polat zamanindaki transferlere bakinca ciddi bir fark var arada. bir elmander'e bak, bir de stancu'ya bak; bir zapata'ya bak, bir muslera'ya bak; toplasan belki muslera+elmander daha ucuza gelmislerdir ama kalite/katki anlaminda arada dag kadar fark var. unutulmamalidir ki, adnan polat baskan kalsaydi kulübü kücültme yoluna gidecekti (paraya tok, basariya ac futbolcu) ve ucuz/kalitesi düsük topcu alacakti.

ünal aysal kulüp icin dönüm noktasi olmustur ve kulübe cag atlatmistir.
alp yalman'da ise adnan polat potansiyeli görüyorum. yanilmiyorsam ikisinin arasi cok iyi zaten.

Yanlis oyunculari kullaniyorsun kiyas olarak. Elmander dedigin adam zaten Adnan Polat´in yillardir istedigi oyuncuydu, ve benim bildigim zaten Adnan Polat döneminden ön protokollü vardi ayni Selcuk Inan gibi...

Abdul Kader Keita
Fernando Meira
Giovanni Dos Santos
Jo
Morgan de Sanctis
Harry Kewell
Milan Baros
Misimovic
Elano
Lorik Cana
Lucas Neill

Adnan Polat döneminin son transfer dönemini alarak degerlendirme yapiyorsun, Ünal Aysal´in son iki transfer dönemini alip, alinan oyunculara bakarsak orada da bir felaket cikiyor. Sportif basari ve basarisizlik cogul olarak Teknik Adam´a ayittir. Adnan Polat felaket TD secimleri kullanip, onlara uzun ömür bile verememistir. Yani gidip fantezi islere kalkti ve cöküs yasadi.

Geri
Üst Alt