Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.733
- 21.745
- 3.553

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal başkanlığı halefine devredeceği günden itibaren Galatasaray için neler yapacakları konusunda konuştu.
Detaylar GSC Portal'da!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera, melo, sneijder, drogba gibi transferleri artik unutabiliriz
marek heinz, inamoto, zapata gibi 5. sinif yabancilara hazirlikli olun
sikeyi yapan digerleri ama bedelini bize ödettiler her anlamda önümüzü keserek
medyaya bosuna "4. Kuvvet" demiyorlar
cok igrenc bir yapi
Ben Adnan Polat döneminde bile Zapata ve Stancu kazigi (Becali) disinda kalitesiz yabanci geldigini görmedim. Avrupa´nin büyük liglerinden bir cok popüler ve kaliteli isimler geldi, ama bir cogu Engin Baytar kadar bile katki veremedi. Yani transferde sadece isim önemli degil, onlarin oyun sablonuna uygun olmalari ve verimli kullanilmalari da önemli.
kalite anlayisina bagli bence bu. ünal aysal zamanindaki transferlere bir de adnan polat zamanindaki transferlere bakinca ciddi bir fark var arada. bir elmander'e bak, bir de stancu'ya bak; bir zapata'ya bak, bir muslera'ya bak; toplasan belki muslera+elmander daha ucuza gelmislerdir ama kalite/katki anlaminda arada dag kadar fark var. unutulmamalidir ki, adnan polat baskan kalsaydi kulübü kücültme yoluna gidecekti (paraya tok, basariya ac futbolcu) ve ucuz/kalitesi düsük topcu alacakti.
ünal aysal kulüp icin dönüm noktasi olmustur ve kulübe cag atlatmistir.
alp yalman'da ise adnan polat potansiyeli görüyorum. yanilmiyorsam ikisinin arasi cok iyi zaten.