Aysal Sözünü Tuttu!

Sanırsın drogba sezon başı kampı yaptı. Adam dandik çin liginden güçsüz geldi ama daha ilk maçında çatır çatır oynadı. Kaliteli, disiplinli adam oynar hacı gerisi bahane.

allah saglık versin baskanım

1 dönem daha devam etmelisin

Yabancı transferlerle ilgili yorum yapmayacağım,uyum sağlamalari önemli olan

Türkiyenin en gözde anadolu topçuları kimdi?olcan ve tarik.ikisinide aldimi başkan?aldı.

Nokta bir youm olmuş :D

1m'a alinacak isim yerine Salih alindi, sonra 5 verilip o 1milyonluk oyuncuya 4,5 verildi.

Form olarak gecen sene hayalkirikligi yasatan isimler yine son gun transferiyle geldiler. Bunun neresi basari

Tapatalk

Salih'i o zaman Mancini istedi alındı o zaman Tarık'a 3m € istiyordu Es-Es başkanı mesela türk olarak şuan Gökhan Gönül en iyi sağ bek diyorlar fakat Gökhan Gönül'ün istatistikleri tam olarak bunu doğrulamıyor.

Kendini taraftardan ziyade kulubün muhasebeden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görenleri gördükçe yeminle soğuyorum bu forumdan.

Bir taraftarın bir futbolcunun kaç para ettiği ile neden ilgilendiğini hiç bir zaman anlayamadım.

Amaç armanın peşinde koşmaksa, armanın başarılı olmasını istemekse, para pulla ne işimiz olur bizim.

işte bu süpermiş :)

kısacası ağzınla kuş tutsan bize yaranamazsın her türlü boklarız diyorsun yani...

Hayır yapılan yöntem çok yanlış. Resmen son kurşunumuzu attık son gün. Hiçbir plan yok aylar boşa geçti şuanda hiç transfer yapamayabilirdik yada sadece Almeida gelseydi görürdüm. Galatasaray'ın böyle bir transfer planlaması olamaz.

-Eboue

-Sabri

-Yigit

Bunlar hala kadromuzda duruyor. Bunlari yollayamiyorsan birak baskanligini Prandelli hoca olmasa bu cöpler kadromuzdaydi.Prandelli hoca hic olmazsa kadromuzdaki bir kisim cöpleri temizledi.Sen daha bunlari yollayamiyon.

sen bi saçmalamaya başlayınca kombo yapıyon ya hadi hayırlısı.

gsc boş ergen taktisyenleri de bilen de bilmeyen de yine sallamış bir şeyler :)

Evet transferler kampa yetişti sağolsun.

Son gün elbet transfer yapilir, buna itiriraz yapilmamali arkadaslar.

Ama benim merak ettigim, simdi baskan bilerek mi bekledi son günü? Yani bu fiyatlar düssün muhabetti saka mi yoksa "strateji" mi?

Yok yani hadi son gün'ü bekledik de Pandev yada Dzemaili ye daha iyi teklif geldi, baska kulübe satildilar, bizim baska alternatiflere yönelmeye vaktimiz olacakmiydi? (B,C,D planimiz oldugunu var sayiyorum)

Yada biz simdi bundan bunu mu anlamaliyiz : Pandev ve Dzemaili o kadar les futbolcu ki kulübü istemiyor, baska kulüp de talip degil, son saat'te ellerinde kalmaktan iyidir diye bize ucuza mecbur satacaklar diye mi bekledik son günü? (Manav'a ikindi gitmek gibimi yani, son kalan sebzeleri ucuza kapatmak gibi?)

Tarik'a deyinmiyorum bile, cünkü 4.75 milyon euro, indirilmis ucuz fiyati ise temmuz da alsaydik kac verecektik?

Geri
Üst Alt