GSC Portal Aysal, Terim Gerçeğini Açıkladı!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
aysal3.jpg

Galatasaray başkanı Ünal Aysal teknik direktör Fatih Terim ile olan olayları ilk kez bu kadar net açıkladı ve Fatih Terim'e olan kırgınlığının sebebini anlatan Ünal Aysal ayrılık anında yaşananları tek tek anlattı.

Detaylar GSC Portal'da...

Sms konusunda güldüm vallahi.
Neyse doğrudur herhalde.

yahu arkadaş bırakın şu aysal terim muhabbetini bu klübe bişey katmıyo. zarar vermekten başka bi işe yaramıyo.

Sms konusunda güldüm vallahi.
Neyse doğrudur herhalde.

sms olayı sedat doğan'ın işidir... hatta bir programda rasim'e "helal olsun nasıl bunları aldın" diye sordular "ooo o da bizim sırrımız olsun" filan gibilerinden hava yaptı cibilliyetsiz... bu konuyla ilgili ünal aysal emniyette bile ifade verdi "bu mesajları ben kimseye vermedim" diye...

sms olayı sedat doğan'ın işidir... hatta bir programda rasim'e "helal olsun nasıl bunları aldın" diye sordular "ooo o da bizim sırrımız olsun" filan gibilerinden hava yaptı cibilliyetsiz... bu konuyla ilgili ünal aysal emniyette bile ifade verdi "bu mesajları ben kimseye vermedim" diye...

Vay çakal sedata bak sen :D bizim ülkede en çok hukuk adamlardan korkacaksın demiyorlar boşuna

" Fatih hoca bizde kalmak istediğini ama 4 maçlık bizden izin istedi. Biz de TFF’ye sadece 4 maçlık, hiçbir bedel istemeden çalışabileceklerini söyledik. Sayın Demirören bana, “Ama biz böyle konuşmamıştık. Ben bir daha düşüneyim” dedi. ""

Bu bölüm çok önemli , diğer herşeyi geçin ,
An itibariyle ise F.T. kazanmıştır kader ortağıyla beraber daha iyi espriler türetip bu sefer kahkahalar atabilirler ......

valla onu bunu bilmem bütün bu karışıklığın sebebi siyasidir.
heryeri ele aldılar futboluda aldılar.

demirkolun dediği gibi önce terimi aldılar (sıkıyosa gel deyince gitmesin)
sonra aysalı zorladılar Türkiyede pek işi olmadığı için tehtid edemediler ama onun üzerinede medyayla falan gittiler
sıra melo'da

bütün bu karışıklığın sebebi siyaset ve ona yardımcı olan divan üyeleri ve taraftarlarda

valla onu bunu bilmem bütün bu karışıklığın sebebi siyasidir.
heryeri ele aldılar futboluda aldılar.

demirkolun dediği gibi önce terimi aldılar (sıkıyosa gel deyince gitmesin)
sonra aysalı zorladılar Türkiyede pek işi olmadığı için tehtid edemediler ama onun üzerinede medyayla falan gittiler
sıra melo'da

bütün bu karışıklığın sebebi siyaset ve ona yardımcı olan divan üyeleri ve taraftarlarda
Onların allah belasını versin tez zamanda yer ile yeksan olsunlar!!

Sayın Demirören bana, “Ama biz böyle konuşmamıştık. Ben bir daha düşüneyim” dedi. ""

kımle konustugu onemlı orda terımle konustu fılan demıyor onu bı anlayalım...ıkıncı olarakta bu soyledıklerınde yenı bısey yok basında cıkan haberlerın yaptıkları acıklamaların hepsı buydu zaten

tlf num her zaman ortada demesınden ne kadar gercekçı oldugunu anlamak gereklı zaten.

Başkan terimi göndererek hata yapmıştı (bugüne kadar böyle düşünüyodum , zaman sonderece yanlıştı ve ondan sonra futbolda başarılı olamadık)

terim , hakkındaki iddiaların hiçbirine cevap vermiyor bu durumda başkan haklı gibi görülüyor

ama bu kavga bitmesi lazım artık zarar görüyoruz ikiside gitti galatasaray şuan başarılı değil

Başkan terimi göndererek hata yapmıştı (bugüne kadar böyle düşünüyodum , zaman sonderece yanlıştı ve ondan sonra futbolda başarılı olamadık)

terim , hakkındaki iddiaların hiçbirine cevap vermiyor bu durumda başkan haklı gibi görülüyor

ama bu kavga bitmesi lazım artık zarar görüyoruz ikiside gitti galatasaray şuan başarılı değil

Terim bir kere konustu ve sustu. Bu konuyu devamli ortaya atanlar, her seferinde farkli seyler söylüyor. Güvenirlik yok bu aciklamalarda... Ünal Aysal´in aciklamalarina bakarsak, saniriz ki aralarinda hic bir sorun olmamis, ve birden Terim terslemis... Takim cöküs yasamis, adam toparlamaya calisiyor ve 5 gün sonra 80.000 kisi önünde Besiktas´i en iyi motive zamanlarinda yeniyor, yönetimin o esnada ugrastigi konulara bak...

Ali Dürüst: " Ben olmasaydim, Terim´i Mersin macindan sonra gönderecekti Ünal Aysal. Ancak herzamanki gibi sözümü dinleyip vazgecti"

Yani kimseye hikayet anlatmasin. Sportif anlamda o konu yüzünden düsüs yasadigimizi oda anlamis, ama halen olaylar ile tutmayan aciklamalar yapip hedef gösteriyor. Fatih Terim bunu yapmadi iste, hic bir aciklamasinda insanlari hedef göstermedi, o suclu bu suclu demedi. Ama önce bir bunu kavramak lazim...

Terim bir kere konustu ve sustu. Bu konuyu devamli ortaya atanlar, her seferinde farkli seyler söylüyor. Güvenirlik yok bu aciklamalarda... Ünal Aysal´in aciklamalarina bakarsak, saniriz ki aralarinda hic bir sorun olmamis, ve birden Terim terslemis... Takim cöküs yasamis, adam toparlamaya calisiyor ve 5 gün sonra 80.000 kisi önünde Besiktas´i en iyi motive zamanlarinda yeniyor, yönetimin o esnada ugrastigi konulara bak...

Ali Dürüst: " Ben olmasaydim, Terim´i Mersin macindan sonra gönderecekti Ünal Aysal. Ancak herzamanki gibi sözümü dinleyip vazgecti"

Yani kimseye hikayet anlatmasin. Sportif anlamda o konu yüzünden düsüs yasadigimizi oda anlamis, ama halen olaylar ile tutmayan aciklamalar yapip hedef gösteriyor. Fatih Terim bunu yapmadi iste, hic bir aciklamasinda insanlari hedef göstermedi, o suclu bu suclu demedi. Ama önce bir bunu kavramak lazim...
Ben bu tarz açıklamaları çoğunlukla dinlemem de, okumam da. Futbolla ilgilenirim gerisine çok karışmam. Ama Terim'in kimseyi suçlamadığı yalan. Defalarca yönetimi taraftara yem etmeye çalıştı. Buna görevde olduğu süre de dahil. "Birileri istedi diye imza atmam"lar falanlar filanlar.

Ha bi de Terim'in o yaptığı "tek konuşma"nın zamanlaması da manidardı. Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama çok kritik bir maç öncesiydi (sonrası da olabilir).

Ben bu tarz açıklamaları çoğunlukla dinlemem de, okumam da. Futbolla ilgilenirim gerisine çok karışmam. Ama Terim'in kimseyi suçlamadığı yalan. Defalarca yönetimi taraftara yem etmeye çalıştı. Buna görevde olduğu süre de dahil. "Birileri istedi diye imza atmam"lar falanlar filanlar.

Ha bi de Terim'in o yaptığı "tek konuşma"nın zamanlaması da manidardı. Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama çok kritik bir maç öncesiydi (sonrası da olabilir).

O aciklamalar kulübdeyken yaptigi aciklamalar ve yaptiginda sinirli oldugu belli oluyor. Gittignden sonra da 2 ay bekledi, ve sonra bir aciklama yapti onada zorlandi restmen... Ben o konusmayi sonuna kadar dinledim, ve hic bir yöneticiyi direk olarak hedef almadi. Sadece onu rahatsiz eden bazi olaylari anlatip, iletisim sorunu oldugunu söyledi ve bazi insanlara hakkini helal etmedi.
Fatih Terim: Bazılarına hakkımı helal etmiyorum - Milliyet Haber

Istiyorsan kendin oku, ben rahatsiz edici birsey görmedim. Yaptigi kendi hatalarini da kabul ediyor adam, ama ben bir kere bile Aysal´dan "Burada ben yanlis yaptim" dedigini görmedim...

Bu konu bana göre kapanmasi lazim, bazi yöneticilerimiz bir senedir isita isita yeniden bun ile ilgili aciklama yapiyor. Zarar veriyor bu bize.

Kaynak süpermis. :D

Bu aciklamayi AMK´ya yapti ve bircok haber sitesinde cikti. Ali Dürüst Aysal´in iyi bir dostudur, ama Terim konusunda neyin döndügünü en iyi bilenlerdendir. Ve bircok aciklamasi var Terim ile ilgili, Dürüst´ün dürüst olduguna inanan herkes neyin ne oldugunu ögrenebilir.

Geri
Üst Alt