Aslan Ergun
Kırmızı Üye
- 4 Şubat 2011
- 2.391
- 2
- 288
Uzatmaya gerek yok, kebapçi aslolan Gs'dedi sonra arkasina bakmadan tuydu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüpcünün k..cini yalayanlar nezamandan beri adam olmus,sizde oyle genis bir mide varki icinde at kosturTerim adamdır Onu savunma yanda adam değildir...
kovmakla ne kadar haklı oldugunu dün bir kere daha ispat etti
terim aksini iddia ediyorsa cıksın konussun
tabii yüzü varsa
kaos maos,önümüzdeki bikac sene ben hicbisey beklemiyorum takımdan bundan sonra
battı balık yan going,herkes döksün etegindeki tasları
Aysal > Terim
o 2 sampiyonluk + CL çeyrek final Terim hoca iken alindi.
Terim Galatasaray tarihinde Aysaldan kat kat daha önemli olan bir adamdir, simdik tff'e gitti diye bu gerçekleri silmez.
Galatasaray için en iyisi yapilmasi lazim, Aysal bey yeniden aday olup yönetimi Haldun Üstünel ve Ali Dürüst gibi saglam yöneticilerle çalismak istiyorsa kalmasini tercih ederim ama son 2 transfer dönemi adeta facia gibiydi.
aysalın terımlı donemını cıkrtınca elde kupa yerıne ceyhun ve mancının takım elbısesı kalır..bırde hajrovıçın tazmınatı.
Terim de 2. döneminde rezaletti. Konu o değil. Herkesin hataları olabilir. Terim'in de elbette çok büyük katkıları var. Çok da severdim ancak "Aslolan GS" diyip sonra da gidip şikeci federasyonun, hükümetin kanatları altına girmek karaktersizliğin daniskasıdır!
Terim bir daha kulübün kapısından içeri sokulmamalıdır.
u.aysal bildigi olan biten herseyi acikladi,yiyosa terimde ciksin aciklasin,oyle bos bos sallamakla cikip konusurum demekle olmuyor,terim kimki Galatasaray baskanina haber gonderiyor asistanim kadini arayip bana ulasabilir diye.Bak hata yapmis olabilir, bunu inkar etmiyorum, ama sirf bu yüzden adama bu kadar kin beslemek dogru olmadigini düsünüyorum.
Bence bu durumda gurur meselesi var, ikisi bildigi ama itiraf etmek istemedigi şeyler var paylaşmak istemiyorlar.
,yiyosa terimde ciksin aciklasin,oyle bos bos sallamakla cikip konusurum demekle olmuyor,terim kimki Galatasaray baskanina haber gonderiyor asistanim kadini arayip bana ulasabilir diye,
u.aysal bildigi olan biten herseyi acikladi
sizin gibi agir anti-ftcilere diyecegim birsey yok.
Aysali taniyormusun da öyle konusuyorsun? Argümana bak.