GSC Portal Aysal, Terim Gerçeğini Açıkladı!

Uzatmaya gerek yok, kebapçi aslolan Gs'dedi sonra arkasina bakmadan tuydu.

kovmakla ne kadar haklı oldugunu dün bir kere daha ispat etti

terim aksini iddia ediyorsa cıksın konussun

tabii yüzü varsa

kaos maos,önümüzdeki bikac sene ben hicbisey beklemiyorum takımdan bundan sonra

battı balık yan going,herkes döksün etegindeki tasları

cikar misyör Terim, ama onun zamanlasi da tam fener maci önce filan yine olur

Aysal Galatasaray'ı, Terim de şikecilerin destekçisi Tff'yi temsil ediyor. Bu kadar basit! Aysal > Terim

o 2 sampiyonluk + CL çeyrek final Terim hoca iken alindi.

Terim Galatasaray tarihinde Aysaldan kat kat daha önemli olan bir adamdir, simdik tff'e gitti diye bu gerçekleri silmez.

Galatasaray için en iyisi yapilmasi lazim, Aysal bey yeniden aday olup yönetimi Haldun Üstünel ve Ali Dürüst gibi saglam yöneticilerle çalismak istiyorsa kalmasini tercih ederim ama son 2 transfer dönemi adeta facia gibiydi.

aysalın terımlı donemını cıkrtınca elde kupa yerıne ceyhun ve mancının takım elbısesı kalır..bırde hajrovıçın tazmınatı.

o 2 sampiyonluk + CL çeyrek final Terim hoca iken alindi.

Terim Galatasaray tarihinde Aysaldan kat kat daha önemli olan bir adamdir, simdik tff'e gitti diye bu gerçekleri silmez.

Galatasaray için en iyisi yapilmasi lazim, Aysal bey yeniden aday olup yönetimi Haldun Üstünel ve Ali Dürüst gibi saglam yöneticilerle çalismak istiyorsa kalmasini tercih ederim ama son 2 transfer dönemi adeta facia gibiydi.

Terim de 2. döneminde rezaletti. Konu o değil. Herkesin hataları olabilir. Terim'in de elbette çok büyük katkıları var. Çok da severdim ancak "Aslolan GS" diyip sonra da gidip şikeci federasyonun, hükümetin kanatları altına girmek karaktersizliğin daniskasıdır!

Terim bir daha kulübün kapısından içeri sokulmamalıdır.

Terim de 2. döneminde rezaletti. Konu o değil. Herkesin hataları olabilir. Terim'in de elbette çok büyük katkıları var. Çok da severdim ancak "Aslolan GS" diyip sonra da gidip şikeci federasyonun, hükümetin kanatları altına girmek karaktersizliğin daniskasıdır!

Terim bir daha kulübün kapısından içeri sokulmamalıdır.

Bak hata yapmis olabilir, bunu inkar etmiyorum, ama sirf bu yüzden adama bu kadar kin beslemek dogru olmadigini düsünüyorum.

Bence bu durumda gurur meselesi var, ikisi bildigi ama itiraf etmek istemedigi şeyler var paylaşmak istemiyorlar.

Bak hata yapmis olabilir, bunu inkar etmiyorum, ama sirf bu yüzden adama bu kadar kin beslemek dogru olmadigini düsünüyorum.

Bence bu durumda gurur meselesi var, ikisi bildigi ama itiraf etmek istemedigi şeyler var paylaşmak istemiyorlar.
u.aysal bildigi olan biten herseyi acikladi,yiyosa terimde ciksin aciklasin,oyle bos bos sallamakla cikip konusurum demekle olmuyor,terim kimki Galatasaray baskanina haber gonderiyor asistanim kadini arayip bana ulasabilir diye.

Moderatör tarafında düzenlendi:
,yiyosa terimde ciksin aciklasin,oyle bos bos sallamakla cikip konusurum demekle olmuyor,terim kimki Galatasaray baskanina haber gonderiyor asistanim kadini arayip bana ulasabilir diye,

sizin gibi agir anti-ftcilere diyecegim birsey yok.

u.aysal bildigi olan biten herseyi acikladi

Aysali taniyormusun da öyle konusuyorsun? Argümana bak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
gelmiş burda fatih terim olmasa şöyle olurdu böyle olurdu diye sallıyorsunuz. elinize dizinize dursun basketboldaki şampiyonlukları avrupa şampiyonluğunu da mı terim kazandı. kulüp terim sayesinde mi kombine, gelir rekorları kırdı. drogbayı, sneijderi terim mi getirdi.

ft sezon sonu açıklama yapıcam diyip durdu ondan sonra aleyhinde konuşacağını iddia ettiği kişiler için sırf daha fazla para veriyorlar diye gs başkanına açıklama yapma ihtiyacı duymadan imza attı

bu mu aslolan galatasaray? aslolanın ne olduğunu gördük imPARAtor için

Bosuna kendinizi kandirmayin. Mancinide Terim yüzünden basarili olamadi. Gecen seneki takimda ilk11de 2 tane kaliteli yerli olsa, 1 kanat, 1 bek, Mancinide ligi alirdi. Olaylardan sonra Sabriyi oynatmak zorunda kaldi. Devre arasinda istediği adamlari bile alamadi. Kimse adamini birakmadi devre arasinda. Terim 120 milyon dolarla basarili oldu. Sampiyon takima, 30 milyon euro harcatti. Sonra devre arasinda 3 transfer yine istedi. Sneijder ve Drogba geldi. Onlar olmasa Terim yine sampiyon yapacak miydi? Yapamazdi. İste takimi Terim sampiyon yapmis olmuyor sadece.

Aysala helal olsun. Terim 6 aya bir kanat istedi, hepsini aldi. Baskasi olsa almazdi. Terim haric Aysalin basarisi yok diyenler sanirim dalga geciyorlar. Ben zaten onlari anlamiyorum. Geliyor buraya Terimi övüyor. Sonra adama Milli takimin İzlanda karsisindaki hucum plani neydi diye soruyorum, cevap yok.

Geri
Üst Alt