Üye Görüşü Aysal & Yarsuvat | Beklentiler ve Sonuç

Eray ÖZTÜRK

★★★★
Tecrübeli Üye
Başka bir konuda yazmıştım fakat bu hususta çok doluyum. Biraz da yeni yönetime dikkat çekmek istedim, istiyorum.

Öncelikle bu klübe kazık atıp, âdeta kaçarcasına ve klübü ortada bırakıp kongre kararı alan bir önceki başkan ve yönetimine değinelim.

Sakın kimse, Ünal Aysal ve yönetimine ayak oyunları oynandı, medya üzerine geldi, yok basın yalan haber yapıp yıldırdı, yok TFF kendisini bitirmek için çalıştı gibi yüzeysel bahanelere sığınma gibi bir gaflete düşmesin.Tüm bunlar olmadı değil, kıyısından köşesinden oldu, yapıldı. Ama Ünal Aysal o ilk yönetimi dağıtıp, tek adam rolüne soyunması, sözde ilk geldiği dönemde söylediğinin aksine kendinden başka bir fikirlere kapalı olması ve son zamanlarda Burak, Selçuk gibi antremana çıkmak dışında bu klübe bir hizmet vermeyen futbolculara haddinden fazla, haketmediği kadar zam yapması, Tulun' un aklına uyup klübe yanlış, gereksiz, yetersiz futbolcular ve Teknik Direktörlerle doldurması ve onlara özgürlükçü sözleşmeler teklif etmesi ve yine onların her istediği futbolla alakası olmayan sözde futbolcuları klübe doldurması önce kendine sonrada bu camiaya büyük zarar verdi.

Aysal yönetimi nasıl klübü yanlış yönettiyse şuanki yönetimde tüy dikiyor.

Gelelim yeni yönetime.

Seçildiğinden beri medyaya; para yok, battık, hocayı bile kovamıyoruz gibi çaresizliklerini ve ellerinden bişey gelmediğini beyan eden, bu konuda hiçbir çözüm üretemediği gibi hiçbir adımda atmayan, devamlı sözde hocalarının arkasında duran pısırık bir yönetim/idareci topluluğuna sahibiz. Takım bırakın kötü futbolu şuan futbol oynamıyor. Bunun baş sorumlusu olan Prandelli gibi vasıfsız ve futbol bilgisinden uzak bir hocayı bugün gönderemiyorsunuz ve bu pişkinlikle çıkıp utanmadanda 4. Yıldızı biz alacağız diye konuşarak insanları aslında kendi kendinizi kandırıp bütün pisliği halının altına süpürüyorsunuz. Bu arada sahadaki beceriksizliklerinizi Sniejder, Muslera, Bruma gibi oyuncuları göndererek çözemezsiniz. Çözüm saha içinde hiçbir varlık gösteremeyen Selçuk, Burak, Yekta gibi vs. vs. fiyat/performans düşmanı sözüm ona futbolculardan ve tabi sizin hocanız olan Prandelli' den kaynaklanıyor.

Madem çözüm üretmeyecektiniz, madem kriz yönetemeyecektiniz, madem ağlama edebiyatı yapacaktınız neden geldiniz Duygun YARSUVAT, Ali DÜRÜST, Abdurrahim ALBAYRAK ve diğerleri. Sizler olmadan da, yönetimsiz de bu klüp pekâla devamda edebilirmiş.

GT-I9300 Tapatalk

Ne olacaktı ki, Ünal Aysal'ın bıraktıgı maddi krizi bir anda cözecekler miydi ? Yada bu pili bitmis kadroya kalite 4-5 takviyemi yapacaklardı ??

Mevcut yönetim her haliyle yetersiz bir yönetim, Ali Dürüst yeterli bir yönetici olabilir ama oda hep dıstan destek veriyor, hani basarı olursa ice girerim, söyle 3-4 hafta daha takım kötü giderse komple cıkarım gibilerinden. Tabi mevcut yönetimin yetersiz olması hicbirsey degistirmiyor, bugüngü kara tablonun tek suclusu Aysal'dır.

Kadro bitik, alayı gitse gram üzülmem. Hoca kötü. Para yok. Yönetim desen futboldan cakmıyor. Tablo bu yani, bu ortamda artık ne kadar basarı gelir bunu zaman gösterecek.

İşin maddi kısmı zaten hemen çözülmez. Sadece sahada en azından bişeylerin düzeltilmesi için bazı radikal kararları alabilirler. Önce hocadan başlamak lazım. Bu kadar pasif olmamaları lazım. Dikkati buraya yoğunlaştırmamız gerektiğini aslında anlatmak istedim.

GT-I9300 Tapatalk

Aysal'la ilgili en büyük yanılgı; Terim'i kovdu diye bu durumda olmamız, hayır Terim'den önce kaçan basketçiler, Drogba'ya yapılan ırkçılık, aman kimse küme düşmesin para kazanamayız gibi daha da sayarım birçok fiyasko işi var. O zamanlar takım kazanıyordu, haliyle kimsenin umurunda değildi, bir yerde patlayacaktı şu olanlar hiç sürpriz değil.

Geçici yönetim derhal seçim kararı almalı, kulüp Mayıs'a kadar böyle gitmez. Biri gelsin neşteri vursun, sonuçlarına katlanalım.

Arkadaşlar galatasaray gerçektende büyük bir maddi çöküntü içerisinde bankalara olan borçların hepsi vadesi dolmuş ve geçmiş durumda ve bunun için bir kaynakda sağlanamıyor.Klübün küçülmeye ihtiyacı var.Yönetim şu anda bütün futbolcular ile tek tek konuşmalı ve kimisinin ücretinde indirime gitmesi istenmeli kimileriylede çift taraflı sözleşme feshi için görüşmeler yapılmalı şu anda baktığımızda a takımda paf takım düzeyinin bile altında oyuncular var bunların hepsi lüzumsuz masraflardır fakat yönetim böylesine radikal bir karar alamıyor çünkü galatasaray hedefinde şaşınca oluşacak tepkileri biliyorlar.Fakat galatasaray taraftarı şu anda bu içi geçmiş futbolculardan bıkmış durumda ve durumu taraftara anlatarak söylediğim yöntem ile 2 senede galatasaray bütün borçlarından kurtulabilir.

Yeni Yonetimin aglamaya hakki YOKTUR. Malum bu yoneticilerin 50% syn Aysal a yalvardi, bizi birakma Baskan dedi. Kusme gitme dediler. Sen ondan sonra o koltuga gecersen geriye donuk laf edemezsin ! Cikip isini dogru duzgun yapsinlar..

Konumu uplamış olmayayım ama bu yönetim neden geldi birisi açıklasın bana. Yazık günah değil mi şu taraftara. Artık sadece bir futbol takımı değil koskoca klüp maskara oluyor. Bi tane dengesizi kovamıyorlar yahu.

Bir tane olumlu hamleleri yok. Varsa yoksa ağlıyorlar.

GT-I9300 Tapatalk

Eboue
Hamit
Sabri
Engin

Gibi ihtiyar vasat oyuncularin hala her sene milyonlarca dolar kazandigi bir Galatasaray var.

Geri
Üst Alt